REVIEW – Daikin FTXP50L-RXP50 cel mai mic pret !

Acest produs l-am testat in urma cu doar o zi. Ca de obicei am revenit cu un review in care va ofer toate detaliile despre el, dar nu numai! Sa incepem! Este vorba de Daikin FTXP50L-RXP50 .

Ce va pot spune in principal despre acest aparat este ca se incadreaza in clasa A++ ceea ce il face perfect pentru utilizarea in familii de orice fel, ajutand foarte mult la finalul lunii in momentul primirii facturii de energie electrica. Daikin FTXP50L-RXP50 functioneza prin niste ivertoare de ultima generatie care asigura un flux de energie redus constat, astfel incat distribuie fix cata energie este necesara pentru consumarea resurselor din acel moment.

Review Daikin FTXP50L-RXP50

 

M-a surprins placut si debitul de aer pe care il degaja intr-un mod rapid si cu un consum minim de energie electrica. Aerul este foarte curat si usor respirabil fiind filtreat prin niste filtre care ajuta la purificarea aerului retinand parculelele de praf, alergenii, mirosurile neplacute si alte impuritati ce pot exista. Deasemenea, Daikin FTXP50L-RXP50 are si un mod de dezimidificare aerului care nu intervine cu schimbari asupra temperaturii din camera.

Tin sa va precizez si de silentiozitatea de care da dovada acest Daikin FTXP50L-RXP50 care utilizeaza un ventilator cu un design aerodinamic care ajuta astfel la reducerea rezonantei sonore si a posibilelor scapari de vibratii.

Pret Daikin FTXP50L-RXP50

Recomandarea noastra -> AICI!

Va mai pot spune si despre aspectul foarte frumos pe care il are, designul foarte fin si dimensiunile reduse il fac sa fie perfect pentru amplasarea lui in orice spartiu, fie ca este vorba de locuinta sau birou. Pana si telecomanda este robusta si bine facuta, fara a fi necesara apsarea repetata a unui butoanelor pentru primriea comenzii dorite.

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 5100 lei. Am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces la cumparaturi!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daikin FTXP50L-RXP50
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice