REVIEW – LG OLED55C12LA – UHD si 4K la un pret interesant !

In urma cu o zi am avut ocazia sa testez modelul de fata acesta fiind LG OLED55C12LA, iar astazi m-am gandit sa vi-l prezint si voua intr-o postare. Pe langa detalii despre configuratia sa, va voi dezvalui si parere mi-am facut despre el!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

În plus tehnologia de imagine UHD Dimming duce claritatea imaginii aproape de perfecțiune . Imaginați-vă că vedeți o pisică albă într-un mediu întunecat la televizor: pe un televizor cu lumină directă sau cu iluminare directă, veți sacrifica luminozitatea pisicii pentru un fundal mai închis (sau invers), iar fundalul ar părea probabil albastru gri. Pe acest model, veți obține o imagine frumoasă, naturală, cu o luminozitate clară și un fundal întunecat autentic, televizorul reușind să regleze și să creeze contrast în funcție de scenă, rezultând mai multă lumină acolo unde este nevoie de luminozitate și mai puțină lumină acolo unde este nevoie de întuneric.

Review LG OLED55C12LA

Pot sa spun ca LG OLED55C12LA integrează totodată și tehnologia Dolby Vision . Dolby Vision are potențialul de a îmbunătăți experiența de vizionare a telespectatorului prin optimizarea constantă a modului în care televizoarele lor furnizează imagini HDR . Dolby Vision oferă instrucțiuni sau statistici care se pot schimba de la cadru la cadru, comunicandu-i televizorului când să scadă contrastul sau să crească intensitatea unei anumite culori. Deși este posibil să nu puteți vedea, de exemplu, toate aceste miliarde de culori, diferența critică constă în tranzițiile dintre culori, cum ar fi, de exemplu, într-un apus. Cu mai puține culori, vedeți benzi sau linii pe ecran în loc de gradientele de culoare netede pe care seturile HDR le pot crea.

Pret LG OLED55C12LA

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs LG OLED55C12LA foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 10.000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED55C12LA
Categories: Televizoare