REVIEW – Horizon 40HL7500U – Pret de 5 stele!

Titlul articolului nu este o exagerare! Horizon 40HL7500U este un televizor de o calitate premium, insa care poate fi gasit la un pret foarte bun. El a primit un numar maxim de stele din partea utilizatorilor, ceea ce nu poate fi decat un atuu important in privinta achizitionarii sale.

Acesta are un aspect modern si elegant, ce ii permite integrarea in orice tip de camera. El poate fi plasat pe o suprafata plata fara probleme, deoarece vine cu doua picioare ce ofera o stabilitate buna. Trebuie sa va spun faptul ca ecranul LED al acestui TV are o diagonala de 102 cm, una potrivita pentru livinguri, dar si dormitoare.

Review Horizon 40HL7500U

4K Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli este rezolutia pe care Horizon 40HL7500U o suporta. Cu alte cuvinte, va veti bucura de o calitate de exceptie a continutului video si foto preferat, acesta fiind redat folosind culori extrem de apropiate de cele naturale.

Nici sistemul audio nu se lasa mai prejos, el avand o iesire de 2 x 8 W. Puterea sunetului este suficienta daca tinem cont de marimea televizorului, iar caracteristicile superioare fac ca el sa fie redat la o calitate foarte buna. Iata lista lor: DTS TruSurround HD, Dolby Digital Plus sau DTS HD.

Pret Horizon 40HL7500U

Recomandarea noastra -> AICI!

Pentru ca Horizon 40HL7500U nu este un Smart TV, ma simt nevoit sa va prezint lista conectorilor pe care ii detine, cei care va permit practic sa redati continut de pe orice sursa externa. Ei sunt: Intrare PC D-sub 15 pini, intrare Scart, digital audio slot CI+, 2 porturi HDMI, minijack pentru casti, dar si o intrare USB.

Recomand acest TV Horizon pentru calitatea lui si datorita caracteristicilor pe care le ofera. El are un pret accesibil, de aproximativ 1900 RON, insa o oferta mai avantajoasa pentru voi am gasit-o in link-ul de mai jos!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 40HL7500U
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare