REVIEW – Aer conditionat LDK DeLuxe 12, Inverter Plus, Clasa A++, 12.000 BTU, Wi-FI Ready

Este timpul să discutăm despre un aparat de aer condiționat foarte interesant cu funcții multiple și cu performanțe foarte bune. Doriți să treceți la un model modern? Alegeți modelul LDK DeLuxe 12, care va impresionat cu tehnologie modernă și cu un consum redus de energie electrică. Este dotat cu inverter de curent alternativ care vă asigura o funcționare îndelungată și mai silențioasă.

LDK DeLuxe 12

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Acest aparat este destinat utilizării comerciale sau pentru rezidențial. Este un aparat foarte interesant de culoare aurie care arată foarte bine cu un design modern. Prezintă caracteristici interesante legate de capacitatea de încălzire și de răcire. La răcire are o capacitate de 15.400 BTU iar la încălzire de 16.800 BTU. Este recomandat pentru încăperi de până la 37 de metri pătrați maxim.

Review LDK DeLuxe 12

Kitul de instalare nu este inclus așa că va trebui să îl achiziționați separat. Asta nu este o problemă pentru că aparatul oferă destul de caracteristici care merită toată atenția. LDK DeLuxe 12 este prevăzut cu o unitate internă care asigură un debit de aer de 460 m cubi pe oră la capacitate maximă, ceea ce este o performanță foarte bună.

Pret LDK DeLuxe 12

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Nivelul de zgomot în funcție de programul ales variază între 24 respectiv 35 decibeli. Nu este un zgomot mare după părerea mea. Capacitatea nominală de răcire este de 1,08 kW iar cea de încălzire este de 1,0 25 kW.

Modelul LDK DeLuxe 12  beneficiază de funcția specială Follow me, care va asigura temperatura ambientală în funcție de temperatura din jurul telecomenzi. De asemenea și funcția Auto restart este foarte utilă pentru acel moment când se întrerupe energie electrică și revine înapoi, aparatul pornit în mod automat singur. Achiziționați acest produs cu încredere, vă vom garanta că veți fi satisfăcuți.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LDK DeLuxe 12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice