Frigider Liebherr KBPes 4354 Premium BioFresh, Clasa A+++, Capacitate 338 l, Otel inoxidabil

Buna ziua , in acest articol va voi prezenta frigiderul Premium BioFresh Liebherr KBPes 4354 . Datorita functiei BluPerformance alimentele voi fi proaspete , bogate in vitamine timp indelungat .

Alimentele cu cat sunt mai proaspete cu atat sunt mai benefice pentru sanatatea dumneavoastra.
Sertarul BioFresh asigura o clima perfecta pentru o prospetime de lunga durata , la o temperatura cu putin peste 0 gradeC si la umiditatea potrivita , fructele si legumele , pestele , produsele lactate si carnea isi pastreaza vitaminele , aromele si aspectul de trei ori mai mult decat un frigider obisnuit .

capture-15-677x316_c-1-677x316_c

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Cu functia No Frost nu mai deschetati niciodata frigiderul , pentru ca , frunctia No Frost , asigura performante eficiente de racire si este mereu confortabil, deoarece nu trebuie sa fie decongelat manual . In acest mod castigati timp, si va bucurati de lucrurile cu adevarat importantedin viata dumneavoastra.
In plus , frigiderul este iluminat cu LED-uri , care consuma foarte putina energie electrica decat iluminatul conventional , lumineaza mai intens si dureaza mai mult.

Review Liebherr KBPes 4354

De asemenea , sistemul de iluminat cu LED nu degaja caldura, iar frigiderul va lucra mai putin si in acest fel va fi consumata mai putina energie.
O noua dimensiune in clasa de consum energetic cu produsele inovatoare Liebherr. Cu 60% mai economice sunt aparatele care fac partea din clasa de eficienta energetica A+++ decat valoarea limita superioara a clasei de eficienta energetica A.

Pret Liebherr KBPes 4354

Recomandarea noastra -> AICI!

Caracteristici generale: clasa energetica A+++ , volum net congelator 24l, volum net frigider 314 l, volum brut total 384l, consum energetic Kwh/ an 128 , consum energetic kWh/24h 0.350 , 5 rafturi , sistem de dezghetare frigider automat,rafturi din sticla, capacitate de congelare 2kg/24 h ,culoare otel inoxidabil , maner aluminiu , dimensiuni 185 x 60 x 66.5 cm , iluminare interioara LED , Functie de vacanta , functie Super Racire, Sistem de avertizare pentru usa deschisa optic si acustic, BioFresh,suport pentru oua, autonomie 12h fara curent , greutate 82.5 kg.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice