REVIEW – Masina de spalat rufe AEG L6FBG41S – Capacitate 10 kg, 1400 RPM, Clasa A+++ , Motor Inverter

Salutari. In acest articol vom discuta despre o masina de spalat care ofera tehnologie moderna si confort. Masina de spalat rufe AEG L6FBG41S este potrivita pentru familia ta, avand caracteristici premium.

AEG L6FBG41S

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hainele tale nu vor fi uzate sau sifonate chiar daca au fost spalate destul de des. Acest model are grija de hainele tale. Senzorii inteligenti ajusteaza durata programelor de spalare in functie de incarcatura, si tipul materialelor din care sunt facute hainele.

Sistemul SoftPlus asigura cantitatea necesara de balsam si distribuie in fiecare zona a tesaturii balsamul. Hainele vor fi mai moi si mai catifelate, si fibrele vor fi protejate fara probleme.

Tehnologia ProSense este o modalitate incredibila de protejare a hainelor in timpul programelor de spalare. Daca incarcatura este foarte mare, nu este nici o problema pentru ca AEG L6FBG41S se va descurca de minune. Aceasta tehnologie cantareste fiecare incarcatura pentru a asigura un ciclu reusit de spalare.

Review AEG L6FBG41S

Eco si TimeSave. Aceste doua optiuni pot fi activate pentru a avea economie sporita de apa si energie. Acum poti obtine cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil.

Modelele AEG sunt dotate cu tamburul special ProTex care este conceput special pentru ingrijirea hainelor tale. In interiorul tamburului se vor aplica jeturi de apa care vor clati eficient hainele.

Motor inverter asigura o performanta extraordinar de fiabila. Tehnologia motorului este mai noua. Motorul este fara perii, si acest sistem nou reduce uzura componentelor si nu mai produce vibratii mari. De asemenea performantele sunt foarte bune si zgomotul foarte redus.

Pret AEG L6FBG41S

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse. Cele 10 programe de spalare asigura tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat. Capacitatea de incarcare al acestui model este de 10 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM.

Consumul energetic este deosebit de mic fiind clasata A+++ veti fi asigurati de facturi foarte mici la energia electrica. Doar 1.02 Kwh consuma acest model daca este folosit cu oricare dintre programele standard.

Ultimele detalii pe care le vom specifica sunt dimensiunile masinei care sunt de 85 x 60 x 63 cm si nivelul zgomotolui la centrifugare este de 75 dB iar cel la spalare este de 51 dB.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
AEG L6FBG41S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice