REVIEW – Combina frigorifica Hotpoint ENBLH19211FW, 450 l, Clasa A+, Full No Frost

Salutari. Daca doriti un nou frigider, luati in calcul posibilitatea de a beneficia de un spatiu mult mai mare cu combina frigorifica Hotpoint ENBLH19211FW care ofera o capacitate de 450 litri net si tehnologie Full No Frost la un pret cu adevarat accesibil.

Hotpoint ENBLH19211FW

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Modelul acesta prezinta tehnologia de igienizare Hygiene Advance care este un sistem antibacterian foarte eficient. Hygiene Advance este un tratament cu ioni de argint care se petrece in interior. Aceasta solutie naturala previne formarea mucegaiului si al bacteriilor, asigurand mediul ideal pentru a pastra alimentele pe un termen de timp cat mai lung.

Review Hotpoint ENBLH19211FW

Tehnologia Full No Frost, asigura o functionare eficienta fara formare de gheata in interior asemenea veti uita de dezghetarea manuala. Si specificam ca modelul acesta dispune de sisteme separate pentru frigder si congelator astfel nu se vor amesteca mirosurile in interior.

Functia de vacanta (Holiday) este ideala pentru activare in momentul in care plecati de acasa. Aceasta functie activeaza modul supere economic de functionare, astfel frigiderul este dezactivat iar congelatorul va functiona in parametri normali.

Functiile de super racire si super congelare te vor ajuta sa racesti si sa congelezi rapid alimentele. Activeaza aceasta functie cand introduci alimente proaspete in interior si evita dezghetarea celor deja aflate in interior.

Pret Hotpoint ENBLH19211FW

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul are un volum net de 450 litri dintre care se regaseste 302 litri in frigider si 148 litri in congelator.
Modelul are interiorul organizat eficient pe 3 rafturi din sticla.
Compartimentul de legume si fructe este si el prezent cu functia de control al umiditatii.

Un aspect important este consumul de energie anual al lui Hotpoint ENBLH19211FW care este redus la un consum de 438 kwh. Acest lucru il claseaza intr-o clasa de consum redus de energie A+.
Modelul are o dimensiune de 195.5 x 70 x 71.5 cm si ca ultim detaliu specificam ca motorul produce un zgomot redus la 43 dB.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Hotpoint ENBLH19211FW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Hotpoint