REVIEW – Combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX, 339 l, Clasa A++

Daca doriti un model de combina frigorifica modern la un pret echilibrat trebuie sa verificati si modelul Whirlpool BLF 8122 OX care arata incredibil de bine, si ofera o capacitate de 339 litri volum net la un pret redus. Pe langa acest lucru modelul este clasat A++ ceea ce inseamna o economie substantiala la energia electrica.

Whirlpool BLF 8122 OX

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Tehnologia Al 6lea Simt cu Fresh Control este o tehnica noua dezvoltata de Whirlpool. Senzorii inteligenti sesizeaza cresterile de temperatura si stabilesc conditii ideale de pastrare al alimentelor tale.
Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi refrigerate intr-un mediu perfect, cu umiditate controlata in interior, lucru care asigura prospetime deosebita si pastreaza alimentele pe un termen mult mai lung.

Review Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Pentru a atinge performanta perfecta, modelul Whirlpool BLF 8122 OX seteaza intr-un mod eficient parametrii de functionare pentru a reduce costurile si oferind temperatura ideala pentru alimentele tale.

Modelul acesta suporta functia de Racire Rapida. Functia aceasta este perfecta pentru a raci eficient alimentele proaspat introduse. Remperatura din interior se ajusteaza automat folosind senzorii care beneficiaza de Al 6-lea Simt. Vei obtine temperatura ideala cu un consum redus de energie electrica.

Whirlpool BLF 8122 OX ofera in interior lumina viitorului. Tehnologia LED asigura o lumina foarte puternica cu un consum foarte redus de energie, si emisii de caldura 0. Ai o vizibilitate mai buna la toate alimentele tale si vei gasi mai usor ce cauti.

Rafturile gliseaza si se scot cu usurinta avand posibilitatea de a creea spatiul necesar pentru alimente mai voluminoase. Vei obtine spatiul necesar pentru alimentele mai voluminoase cu un minim de efort.

Pret Whirlpool BLF 8122 OX

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta este generos ca spatiu si vine cu un volum total de 339 litri net. Compartimentul frigider are 228 litri volum si congelatorul are 111 litri volum.
In interiorul lui Whirlpool BLF 8122 OX spatiul a fost organizat astfel:
4 rafturi din sticla
3 suporturi pe usa
3 compartimente congelator
1 compartiment pentru legume si fructe cu control al umiditatii

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 188.5 x 59.5 x 65.5 cm, usile au o deschidere standard spre dreapta si de asemenea usile sunt reversibile. Pe langa acest aspect specificam un consum foarte redus de energie care urca frigiderul intr-o clasa superioara de consum energetic A++.

Modelul acesta a fost dotat cu un motor care produce un zgomot foarte mic de 38 dB si are o autonomie in cazul unei caderi de curent de 24 ore.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool BLF 8122 OX
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice