REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK54305+ – Capacitate 291 litri, Clasa A+

Salutari. In acest articol vom discuta despre tehnologia de conservare pe termen lung al alimentelor. Combina frigorifica Arctic AK54305+ ofera posibilitati extinse pentru pastrarea in conditii excelente al alimentelor in conditii igienice.

Arctic AK54305+

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Arctic AK54305+

Acest model arata deosebit si ofera un spatiu usor de modificat. Poti stoca acum si recipiente mari, pentru ca rafturile sunt ajustabile in functie de preferinte si nevoile fiecaruia. Clasat A+ acest model este foarte usor de folosit si de intretinut.

Daca iti doresti prospetime si savoare atunci te informam ca ai disponibil compartimentu spatios Garden Fresh! Acest compartiment este dedicat fructelor si legumelor, si ofera o prospetime deosebita, pe termen lung de timp.

Modelul Arctic AK54305+ este dotat cu termostat ajustabil. Temperatura este usor de setat din interior fara nici o problema. Controlezi temperatura in functie de alimentele din interior si de temperatura ambientala pentru a asigura conditiile necesare alimentelor tale.

Prea putin spatiu pe usa? Nici o problema! Poti stoca multe borcane sau diverse recipiente fara nici o problema pe usa, pentru ca suporturile se pot aseza si modifica oferind spatiul necesar pentru diferite recipiente. Pe usa regasim si un spatiu dedicat sticlelor. Raftul este denumit XXL Bottle si poti stoca sticlele tale fara a sacrifica din spatiu disponibil in interior.

Acest model dispune de un sistem antibacterian. Garnitura antibacteriana este montata pe rama usii si ofera protectie impotriva bacteriilor, fiind dotata cu aditivi speciali care impiedica raspandirea bacteriilor in interior. Un frigider curat si fara bacterii este tot ce ne dorim in bucataria noastra.

Caracteristici Arctic AK54305+

Acest model ofera un volum interior de 291 litri net dintre care 204 litri sunt dedicati frigiderului si 87 litri sunt rezervati congelatorului. Acest model ofera functia dezghetare automata pentru compartimentul frigider.

In interior rafturile disponibile sunt 4 la numar si sunt facute din sticla. Pe usa regasim 4 suporturi, iar congelatorul dispune de 3 compartimente cu sistem de dezghetare manual. Congelatorul ofera functia de super congelare.

Usile au deschidere standard spre dreapta, iar sensul de deschidere se poate inversa datorita usilor reversibile. Inca un lucru de mentionat ar mai fi ca frigiderul cantareste 54 kg si ofera o autonomie in cazul unei pene de curent de 16 de ore.

Pret Arctic AK54305+

Putem spune ca sunt mai multe magazine care ofera acest produs la un pret aproximativ de 1.500 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 28.02.2024 la eMAG click AICI   

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK54305+
Stele acordate
51star1star1star1star1star