REVIEW – Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW – Capacitate 307 l, Clasa A+, No Frost

In acest articol vom discuta despre combina frigorifica Gorenje NRK6191CW care ofera tehnologie optima pentru pastrarea alimentelor pe termen lung de timp. De asemenea Tehnologia No Frost este disponibila pe acest model.  Pretul este unul accesibil, asa ca vom detalia performantele si dotarile acestui model.

Gorenje NRK6191CW

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Gorenje NRK6191CW

Tehnologia NoFrost Plus asigura un consum redus de energie, controleaza si vaporizeaza umiditatea in exces. Sistemul este complet imbunatatit, previne formarea de gheata in interior si previne uscarea alimentelor. Tehnologia este insotita de IonAir cu Multiflow 360 care creeaza un climat deosebit pentru a asigura umezeala potrivita si prospetime pentru toate alimentele tale.

Tehnologia IonAir aduce natura in frigider. Sistemul asigura producerea de ioni incarcati negativ in aparat. Acesti ioni purifica aerul si in mod natural. Tehnologia imita modul natural in care se purifica aerul intr-o padure, si pe langa acest aspect bacteriile sunt eliminate.

Sistemul de racire MultiFlow 360° este un sistem care asigura circulatia uniforma a aerului rece in interior. Alimentele tale sunt racite uniform, si temperatura in modelul Gorenje NRK6191CW este pastrata constant la fiecare raft.

Rafturile din interior beneficiaza de sistem SimpleSlide care inseamna posibilitatea de scoatere prin glisare, si pozitionare dupa bunul plac. Acum se pot pastra recipiente mai mari pentru ca spatiul necesar acestora se poate obtine foarte usor.

Caracteristici Gorenje NRK6191CW

Modelul are un volum net de 307 litri dintre care se regaseste 222 litri in frigider si 85 litri in congelator.
Mai putem spune despre Gorenje NRK6191CW ca dispune de 4 rafturi din sticla. Cele 3 suporturi mari pe usa asigura un spatiu suficient de flexibil pentru multe alte alimente si produse.
Compartimentul de legume si fructe este si el prezent cu functia de control al umiditatii, iar congelatorul dispune de 3 compartimente incapatoare cu sistem No Frost.

Arata elegant in culoarea alba si in mod sigur isi va gasi locul in orice bucatarie, adaugand un aspect modern incaperii prin designul superb.
Usile au deschidere standard spre dreapta si pot fi inversate sensurile de deschidere, pentru ca usile sunt reversibile.

Consumul de energie anual al acestui model este moderat avand un consum de 299 kwh / an. Acest lucru il claseaza intr-o clasa de consum redus de energie A+.
Modelul are o dimensiune de 185 x 60 x 64 cm si produce un zgomot de 42 dB.
Tehnologia de iluminare interioara este realizata cu tehnologie LED care asigura o lumina uniforma in interior si un consum redus de energie.

Pret Gorenje NRK6191CW

Acest model se prezinta excelent la toate capitolele, noi credem ca orice familie va aprecia consumul redus si volumul incapator, si sa nu uitam ca dispune de cele mai noi tehnologii.
In momentul actual in alte magazine modelul se poate gasi la un pret de aproximativ 2.000 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 28.02.2024 la eMAG click AICI   

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gorenje NRK6191CW
Stele acordate
51star1star1star1star1star