REVIEW – Combina frigorifica Bosch KGN36SQ31

Salutari ! In acest articol vom discuta despre o combina frigorifica esentiala in bucataria dumneavoastra. Combina frigorifica Bosch KGN36SQ31 este potrivita in orice bucatarie datorita spatiului mic pe care il ocupa. Dispune de functiile de baza ale unei combine frigorifice obisnuite dar si de o multime de alte opțiuni prin care incearca sa va faca viata mai usoara si mai comoda.

Review Bosch KGN36SQ31

Este potrivita pentru o familie cu 3 sau chiar 4 persoane . Puteti pastra alimentele cat mai mult timp si in conditii optime datorita noilor tehnologii cum ar fi NoFrost care iti poate pastra alimentele pe termen lung datorita aerului care circula in intreg sistemul iar gheata nu se va depune pe alimente sau pe marginile congelatorului.

Bosch KGN36SQ31

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Caracteristici Bosch KGN36SQ31

Aceasta marca de combina frigorifica are o experienta in domeniul electrocasnicelor asa ca nu va da gres in cazul achizitionarii. Desigur ca nu este nici una dintre cele mai ieftine combine de pe piata dar cumparatorii acesteia se gandesc la o investitie pe termen lung care nu va ceda cu usurinta datorita pieselor de buna calitate .

Specificam ca acest produs dispune de un sertar cu tehnologia HydroFresh cu un control de umiditate prin care fructele si legumele depozitate se pastreaza proaspete pe o perioada de pana la 2 ori mai lunga . Dar si de tehnologia FreshSense care garanteaza o temperatura interioara constanta pentru ca alimentele sa poata fi pastrate cat mai mult timp .

Putem spune despre interiorul lui Bosch KGN36SQ31 ca este suficient de spatios in care va puteti aranja produsele pe cele 3 rafturi din sticla securizata cu usurinta . Volumul net total al acestei combine este de 285 l din care volumul net al congelatorului cu un numar de 3 compartimente si o capacitate de congelare de 8 kg in 24 de ore este de 66 l iar restul ramanand ai frigiderului de 219 l.

Mai putem specifica ca frigiderul dispune de un compartiment separat pentru pastrarea untului si a branzeturilor .

Acum vom discuta despre dimensiuni si consumul energetic dar si alte detalii care va vor face sa spune-ti ca acest model este perfect pentru nevoile dumneavoastra .

Modelul dispune de o dimensiune fizica de 185 x 60 x 64 cm si un consum energetic scazut de numai 238 kWh/an acest fapt este datorat clasei energetice A++ din care face parte . Daca cautati ceva cum un zgomot redus acest model este solutia in timpul functionarii zgomotul este redus de numai 43 dB .

Combina poate rezista pana la 17 ore in cazul unei pene de curent .
Designul este unul foarte apreciat deoarece a fost lucrat cu grija si atentie prezinta laterale Metallic-chrom si o usa din sticla quart pentru ca si aspectul fizic este important . Dispune si de un display unde putem vizualiza temperaturile din interiorul combinei .

Pret Bosch KGN36SQ31

Putem spune ca Bosch FGN36SQ31 este alegerea potrivita pentru dumneavoastra pentru ca este o combina de ultima generatie cu o eficienta energetica destul de buna si cu un interior incapator . Noi am cautat acest produs si la alte magazine si a fost gasit la pretul de aproximativ 5.000 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 23.01.2019 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Bosch KGN36SQ31
Stele acordate
51star1star1star1star1star