REVIEW – Combina frigorifica Liebherr Confort CUef 3311 – Clasa A++ Tehnologie Smart Frost

Cand dorim sa modernizam bucataria, trebuie sa luam in calcul si o combina frigorifica moderna. Combina frigorifica Liebherr Confort CUef 3311 Vine la un pret accesibil si ofera foarte multe caracteristici utile pentru familia ta. 

Liebherr Confort CUef 3311

Aceasta companie de 60 de ani s-a specializat in producerea de frigidere si congelatoare inovatoare. Punctele forte ale acestor electrocasnice sunt calitatea si designul superb, care vor infrumuseta orice bucatarie.

Review Liebherr Confort CUef 3311

Alimentele sunt pastrate proaspete si nu se formeaza gheata deoarece sistemul SmartFrost este conceput pentru a elimina umiditatea aerului in congelator. Astfel dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.
De asemenea sertarele detasabile sunt foarte adanci, avand partea frontala transparenta pentru o buna vizibilitate al alimentelor din interiorul congelatorului.

Mai specificam ca interiorul frigiderului este dotat cu un raft dedicat pentru sticle, si sistemul VarioSpace asigura asezarea rafturilor dupa bunul plac cu usurinta. Vei putea stoca acum multe alimente voluminoase fara nici o bataie de cap.

Usile sunt tratate cu Inox care este o suprafata SmartSteel fiind foarte usor de curatat.

Pret Liebherr Confort CUef 3311

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior modelul acesta arata superb si dispune de un volum generos.
Mai exact 294 de litri volum net total, impartit in 210 litri volum pentru frigider si 84 litri pentru congelator.

Spatiul interior este organizat pe 4 rafturi din sticla si 4 suporturi pe usa. De asemenea se regaseste si 3 compartimente in congelator.
Aparatul frigorific Liebherr Confort CUef 3311 are dimensiunea de 181.2 x 55 x 62.9 cm si mai dispune de functiile de avertizare ale usilor uitate deschise si avertizare de cadere de curent.
Motorul este produs la cele mai inalte standarde cu dotarea de Compresor Inverter care economiseste si mai multa energie electrica modelul fiind clasat A++ cu un consum anual de 210 kwh. Nivelul de zgomot este redus la 39 dB.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Liebherr Confort CUef 3311
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Libeherr