REVIEW – Electrolux EUT 1040 AOW pret si pareri!

Bine ati revenit, dragi prieteni! In articolul urmator  veti  afla informatii importante, legate de produsul  Electrolux EUT 1040 AOW,  aparat ce tocmai a fost testat cu succes,  iar acum lanseaza pe piata noul sau model! Acesta este un aparat exceptional ce se bucura de o varietate de functii precum si multiple caracteristici care depasesc asteptarile dvs.!  Este conceput la inalte standarde, astfel incat sa satisfaca nevoile si cerintele utilizatorilor interesati!  Congelatorul Electrolux EUT 1040 AOW vine la pachet de asemenea cu un pret avantajos care a fost echilibrat foarte bine cu buna sa functionare!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Congelatorul Electrolux EUT 1040 AOW,  într-o carcasa de un  alb impecabil, reprezintă clasa energetică A +, cu un consum scazut de energie de doar 197 kwh/an. Veti observa diferentele la facturi chiar din urmatoarea luna, deoarece acestea se vor reduce considerabil.  Congelatorul a fost inzestrat cu o capacitate de 80 de litri și este echipat cu o funcție rapidă de congelare dar si cu un sistem No Frost care asigura un climat optim in toate colturile aparatului, elimina umiditatea excesiva si previne depunerile de gheata, atat pe peretii congelatorului cat si pe alimentele depozitate. In acelasi timp veti fi scutiti de clasica decongelare manuala care ocupa timp si pe deasupra implica munca fizica obositoare.

Review Electrolux EUT 1040 AOW

Congelatorul păstrează, de asemenea, temperatura internă în siguranță, avertizând-vă  in cazul unei cresteri bruste, nejustificate. Pot spune ca alimentele tale sunt astfel sub control constant, si pastrate in cele mai sigure conditii.  Toate setările sunt afișate pe un afișaj electronic intuitiv si usor de manevrat. In interiorul aparatului se observa   3 sertare transparente confectionate din plastic de cea mai buna calitate.

Pret Electrolux EUT 1040 AOW

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si dimensiuni congelatorul Electrolux EUT 1040 AOW masoara 85,5 x 59,5 x 63,5 cm si are o capacitate de congelare de 9 kg/24h. Congelatoarele Electrolux au fost echipate cu un compresor eficient dar si cu ventilator,  multumita carora zgomotele neplacute sunt inexistente acest aparat inregistrand doar 42 db.

Esti in cautarea unui produs bun, care sa raspunda instant cerintelor si nevoilor tale? Poate ai o familie mai numeroasa iar congelatorul ce il ai acasa nu mai face fata solicitarilor? Eu iti propun congelatorul Electrolux EUT 1040 AOW, care poate fi un supliment exceptional, ce poate gazdui de la alimenente ce le consumi  zilnic pana la legume si fructe ce le consumi pe toata perioada iernii!. Facand un studiu de piata, am constatat ca pretul acestui dispozitiv raportat la capacitatile sale este unul exceptional!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Electrolux EUT 1040 AOW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice