Frigider 2 usi Liebherr CBNbs 4815, Comfort BioFresh NoFrost, Clasa A+++, capacitate 343 l, Otel negru

Buna ziua, in acest aticol va voi prezenta frigiderul cu doua usi Liebherr CBNbs 4815 .Datorita functiei BluPerformance alimentele vor fi proaspete ,bogate in vitamine timp indelungat . Alimentele cu cat sunt mai proaspete cu atat sunt mai benefice pentru sanatatea dumneavoastra.

samsung-t810-677x316_c

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Sertarul BioFreh asigura o clima perfecta pentru o prospetime de lunga durata, la o temperatura cu putin peste 0 grade C si la umiditatea potrivita , fructele si legumele , pestele ,produsele lactate si carnea isi pastreaza   vitaminele , aromele si aspectul de trei ori mai mult decat un fridiger obisnuit.

Cu functia No Frost nu mai dezgheteti niciodata frigiderul , pentru ca , functia No Frost , asigura performante eficiente de racire si este mereu confortabil ,deoarece nu trebuie sa fie decongelat mannual. In acest mod castigati timp , si va puteti bucura de lucrurile cu adevarat importante din viata dumneavoastra.

Review Liebherr CBNbs 4815

In plus , frigiderul este iluminat cu LED-uri , care consuma foarte putina energie electrica decat iluminatul conventional ,lumineaza mai intesc si dureaza mai mult . De asemenea , sistemul de iluminat cu Led nu degaja caldura , iar frigiderul va lucra mai putin si in acest fel va fi consumata mai putina energie.

O noua dimensiune in clasa de consum energeti cu produsele inovatoare Liebherr. Cu 60% mai economice sunt aparatele care fac parte  din clasa de eficienta energetica A+++. decat valoarea limita superioara a clasei de eficienta energetica A.

Cracteristici generale: Figiderul face parte din clasa de eficienta energetica A+++ si din clasa climatica SN-T. Capacitate neta racitor 242l,capacitate neta BioFresh 94l,capacitate neta congelator 101l,tipul congelatorului este NoFrost ,dispune de 3 sertare la congelator , un display Magic Eye digital , maner de inchidere integrat , ventilator , 2 zone individuale de temeratura ,3 zone de temperatura ,decongelare compartiment racitor : automata ,decongelare compartiment racitor automata,timp de depozitate in caz de avarii de 24 ore,capacite de congelare in 24 de ore : 16 kg ,Functie SuperFrost , functie SuperCool, 4 rafturi si iluminare interioara cu LED.

Pret Liebherr CBNbs 4815

Recomandarea noastra -> AICI!

Cu un design modern si functii inteligente , frigiderul Liebherr CBNbs 4815 , poate fi o alegere excelenta pentru dumneavoastra. De asemenea , datorita aspectului care da senzatia de premium , va aduce un plus bucatariei dumneavoastra.

Pretul acestui frigider este in jur de 5,859 lei.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Electrocasnice