REVIEW – De’Longhi PAC N90 ECOSILENT – PRET SI PARERI

Dragii mei, va salut! In postarea zilei vreau sa va prezint un produs foarte practic, eficient si puternic, care incanta atat cu un pret favorabil, dar si cu functii extrem de utile pentru utilizatori! Va prezint aparatul de aer conditionat portabil Delonghi Pinguino PAC N90!

Aparat de aer conditionat portabil De’Longhi 9800 BTU, Clasa A, dezumidificare, functie ventilare, timer, control digital, PAC N90 ECOSILENT, Alb

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Dragii mei, unitatile PAC N90 ECO SILVER au fost echipate cu SILENT TECHNOLOGY, ceea ce le face cu 50% mai silentioase decât majoritatea unităților de pe piață.

Review De’Longhi PAC N90 ECOSILENT

Aparat de aer conditionat portabil De’Longhi 9800 BTU, Clasa A, dezumidificare, functie ventilare, timer, control digital, PAC N90 ECOSILENT, Alb

Realizat pentru a rezista, cu rotile și mânere puternice care permit deplasarea acestuia cu ușurință, este foarte simplu de utilizat, este extrem de elegantă, prietenoasa cu mediul și eficientă din punct de vedere energetic. Comenzile soft touch permit utilizatorului să ajusteze temperatura, viteza ventilatorului, cronometrul și funcțiile de răcire cu mare ususrinta.
Prieteni, trebuie sa mai stiti ca Unitatea PAC N90 ECO SILVER asigură o răcire eficientă chiar și la căldură extremă. De ce sa nu vă bucurați vara de temperaturi agreabile, în loc să vă îngreunați viața suportand aerul apăsător, cald, din birou sau de acasă. În afară de funcția sa de răcire automată, are un sistem de dezumidificare și o funcție de ventilator cu putere de 2.5 kW, iar clasa de eficiență energetică A ii confera o functionare economica. Mai mult dragii mei, dispozitivul are o soluție de economisire a energiei integrată deosebit de inteligentă. Unitatea PAC N90 ECO SILVER devine și mai tare pe măsură ce parcurgeți cele trei setări diferite ale vitezei ventilatorului. are un cronometru electronic de 12 ore cu un termostat, astfel încât unitatea se poate opri când temperatura din cameră devine cea dorita.

Recomand aparatul de aer conditionat mobil PAC N90 ECO SILVER pentru capacitatea de a asigura confortul dorit, in conditii de siguranta si la consumuri reduse de energie electrica. Ca de obicei aducem una dintre cele mai atractive oferte care imbina excelent raportul calitate/pret, pachet care poate fi achizitionat la unul dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata!

Pret De’Longhi PAC N90 ECOSILENT

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs super interesant! Pretul pietei este in jur de 3400 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 22.09.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
De’Longhi PAC N90 ECOSILENT
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice