REVIEW – LG 65UM7510PLA -UHD la un pret cool

Salut, dragii mei! Eu tocmai am terminat de testat  LG 65UM7510PLA, un produs foarte bine construit care m-a impresionat. De aceea, va recomand sa cititi si voi review-ul, pentru ca la final va dezvalui care este cel mai bun pret de pe piata!

Televizor LG 65UM7510PLA, 165 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca televizorul  combină HDR activ 4K și un sistem avansat de culoare  cu DTS Virtual: sunetul este redat pentru a oferi o vizionare cuprinzătoare a filmelor. Și cu abilitatea de a controla Alexa și Google Assistant de la televizorul dvs., puteți seta cu adevărat scena acasă pentru emisiunea dvs. preferată cu o singură comandă. Designul Cinema Screen este uimitor și înseamnă că nu există nimic care să vă distragă atenția de la ceea ce urmăriți. Inca un lucru foarte bune este Telecomanda Magic vă oferă acces la o lume în creștere a divertismentului și este cel mai simplu mod de a controla televizorul folosind comenzi punct, defilare, gesturi sau voce.

Review LG 65UM7510PLA

Televizor LG 65UM7510PLA, 165 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Ce m-a surprins placut este ca oriunde stai, unghiul larg de vizualizare al panoului IPS 4K te mentine incantat cu un realism spectaculos – afisand o precizie de culoare aproape 100%, chiar si dintr-un unghi de 60 de grade.

Am obserbat ca pe partea de conexiune avem urmatoarele specificatii: 2 porturi USB și 3 prize HDMI,Soclu video component, Soclu compozit,Conexiune optică, Construit în Wi-Fi, Conexiune Ethernet,Bluetooth, Compatibilitate DLNA – vă permite să trimiteți wireless conținut de pe dispozitive precum laptopuri, tablete și smartphone-uri.

Sistemul de operare este Web OS care este compatibil cu urmatoarele aplicatii inteligente Netflix, BBC iPlayer, iTV Hub, my5, all 4, Amazon Prime, youTube,Motor de cautare, Miracast.

Pret LG 65UM7510PLA

Recomandarea noastra -> AICI!

Imi mai place foarte mult si constructia televizorului care este una de foarte buna calitate, materialele din care este realizat acest model fiind premium, iar sistemul audio este de asemenea foarte bun.

Daca va place acest produs LG 65UM7510PLA il puteti gasi la un pret de aproapte 3800 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65UM7510PLA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice