Laptop ASUS X540LJ-XX403D – Proiectat pentru Versatilitate și Divertisment.

Fiind dotate cu palca video dedicată din Seria NVIDIA® GeForce® 900 și module de memorie de până la 8GB de memorie RAM, laptop-urile din Seria ASUS X540 asigură un nivel foarte bun de performanță în orice situație. Noua interfata reversibila USB Tip-C usureaza semnificativ Conectarea dispozitivelor periferice se realizează foarte ușor prin noua interfață reversibilă USB Tip-C care vă oferă viteze de transfer USB 3.1 Gen 1 foarte ridicate, de până la 5Gbit/s. Transferul unui film sau a unui folder cu dimensiunile de 2GB poate dura mai putin de 2 secunde.

laptop-asus-x540lj-xx403d-cu-procesor-intel-core-i3-5005u-2-00ghz-broadwell-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-nvidia-geforce-920m-2gb-freedos-chocolate-black

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pe lângă interfetele tradiționale USB 3.0 si USB 2.0,  laptopul X540 ofera optiuni suplimentare de conectivitate cum ar fi port-urile HDMI și VGA pentru conectarea unor afisaje externe, cititor de card-uri a 3-in-1 SD/SDHC/SDXC, o unitate optică DVD Super și un port Ethernet RJ-45.

Prin tehnologia SonicMaster  care a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook și un codec profesionist se asigură o performanță sonoră cu un nivel foarte ridicat. Mai mult, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, în timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi emit un sunet puternic si bass mai profund. În favoarea acestui lucru vine și designul rotund al difuzoarelor așezate într-o cameră de rezonanță de dimensiuni mărite (19,4 cc) care oferă un nivel ridicat de performanță. De asemenea funcția AudioWizard va ajuta sa optimizati sunetul având cinci moduri presetate de audiție. Spre exemplu se poate opta pentru Modul Muzică care crează un sunet amplu si cald sau Modul Film și beti avea impresia că vă aflați într-o sală de cinema. Se poate spune că prețul său este destul de mic pentru ce oferă.

Review ASUS X540LJ-XX403D

Laptopul ASUS X540LJ-XX403D se bucură de tehnologia ASUS Splendid care asigură imagini de o calitate excelentă, Aceasta ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate  printr-un sistem de corectie a temperaturii de culoare.  Există 4 moduri de afisare vizuale, care pot fi accesate printr-o singura apasare de buton. Modul Culori Puternice optimizeaza contrastul Pentru vizualizarea de fotografii sau urmarirea de clipuri video esistă Modul Eye, iar dacă vreți să citiți perioade lungi de timp se poate opta pemtru Modul Eye Care reduce nivelul de intensitate al luminii albastre cu 33%. protejandu-vă impotriva oboselii ochilor. Mai există Modul Normal, optimizat pentru sarcini de utilizare zilnică și  Modul Manual care permite ajustări avansate ale culorilor.

Design Ergonomic al Tastaturii

Tastatura  fabricata dintr-o singura bucata, de tip chiclet, este de asemenea foarte confortabilă.Touch padul vine cu tehnologia intuitivă de control ASUS Smart Gesture care vă permite să faceți zoom sau să navigați prin paginile web cu foarte mare precizie și ușurință.

Finisaje si design de excepție.

 Laptopul ASUS X540LJ-XX403D are un design ultrasubțire și este echipat cu o carcasă solidă și usoara, de doar 1.9kg. Este ideal  pentru utilizare portabilă. În favoarea acestul lucru vine și tehnologia ASUS IceCool care rezolvă problemele cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme.

Pret ASUS X540LJ-XX403D

Recomandarea noastra -> AICI!

Aceasta, împreună cu un sistem performant de răcire cu orificii radiatoare atent amplasate păstrează o temperatura cuprinsă între 28°C – 35°C la suprafata suportului pentru palme, oferind astfel un confort mărit la utilizarea pe termen îndelungat.

Acest produs se comercializează în magazine în jurul prețului de 1999 lei.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Asus, Electronice, Laptopuri