REVIEW – Daikin FLXS50B-RXS50L – Pret si pareri !

Citind acest review ne face placere sa iti spunem ce credem despre acest produs sa iti indicam pretul cel mai bun de pe piata si sa afli ce cred si alti cumparatori despre el Succes la cumparaturi!

Despre Daikin FLXS50B-RXS50L pot sa va spun ca este un aparat de aer conditionat foarte interesant.  Daikin FLXS50B-RXS50L vine cu o telecomanda cu un display digital mare in partea de sus, sectionat in 4 segmente, segmentul de jos fiind pentru ora exacta si timer, segmentul din stanga fiind pentru afisarea functiilor active, segmentul din mijloc este destinat afisarii starii imediate, adica temperatura setata, treapta de putere, etc, iar segmentul din dreapta este pentru alte functii.

Review Daikin FLXS50B-RXS50L

Butoanele rapide expuse fix in josul ecranului sunt 5 la numar, fiind: butonul de pornire – oprire, butonul de schimbare a modului, buton powerful – pentru o racire foarte rapida dar mai zgomotoasa, si doua butoane pentru reglarea temperaturii setate, unul fiind pentru cresterea temperaturii, iar celalalt, pentru scaderea temperaturii la care este setat Daikin FLXS50B-RXS50L. Mai sunt si alte butoane in spatele clapetei telecomenzii, dar pe acestea le veti folosi cel mai mult.

Pret Daikin FLXS50B-RXS50L

Recomandarea noastra -> AICI!

Pot sa va mai spun ca Daikin FLXS50B-RXS50L este un aparat de aer conditionat puternic, ce poate raci camere mari, si de 50 metri patrati. Cu puterea sa de 18000 BTU, raceste foarte foarte rapid orice camera, si mentine rece camera, chiar daca aveti usile deschise. Daikin FLXS50B-RXS50L este si foarte economic, avand clasa A de eficienta energetica la racire si la incalzire. Daikin FLXS50B-RXS50L poate fi folosit in tot timpul anului, chiar si iarna, functia sa de incalzire functioneaza cand afara temperaturile sunt intre -15 si 18 grade, iar vara, raceste cand temperaturile sunt intre -10 si 46 de grade. Poate raci chiar si iarna, atat de bun este.

 

Daca va place acest produs il puteti gasi la un pret de aproapte 7800 lei.Noi am scanat piata pentru dvs si va prezentam mai jos o oferta super! Mult suuces!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Daikin FLXS50B-RXS50L
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice