REVIEW – Hansa BHKW630500 pret excelent de bun!

In urma cu o zi am avut ocazia sa testez modelul Hansa BHKW630500 de fata, iar astazi m-am gandit sa vi-l prezint si voua intr-o postare. Pe langa detalii despre configuratia sa, va voi dezvalui si parere mi-am facut despre el!

In primul rand vreau sa va spun despre grilele feroase din fonta, grilajele din fontă sunt mai durabile și mai rezistente și sunt foarte ușor de păstrat curat, ceea ce garantează o utilizare ușoară și sigură.

Review Hansa BHKW630500

In al doilea rand vreau sa zic de arzatoare plate, doar partea superioară a arzătorului se ridică deasupra suprafeței de sticlă a sobei de gaz. Acest lucru îmbunătățește foarte mult designul și facilitează îngrijirea dispozitivului.

Asa dar avem si control rotative cu aprindere automata, butonul rotativ este o soluție foarte convenabilă. Apăsați doar butonul și rotiți-l pentru a începe gătitul. Focul se va aprinde automat.

Pot sa va spun si despre control al gazelor, dacă focul se stinge accidental, arzătorul va opri imediat alimentarea cu gaz. Datorită acestui lucru, gătitul va fi întotdeauna în siguranță. Arzătoarele cu gaz pe sticlă fac suprafața atractivă, este ușor de curățat, și acesta este un avantaj.

Pret Hansa BHKW630500

Recomandarea noastra -> AICI!

Vreau sa va mai spun si despre caracteristicile generale ale acestei plite, este o plita tip alimentare gaz cu 4 arzatoare ce au aprindere electrica, pozitionarea butoanelor este frontala pentru a oferi siguranta, detine si gratar iar materialul este din fonta, iar plita din sticla termorezistenta cu o simensiune de x 56 x 49 cm, despre cele 4 arzatoare vreau sa spun ca, sunt impartite in 3 categorii: un arzator mare , doua arzatoare normale si un arzator mic si lent, pentru o gatire cum vrei tu.

Pretul produsului este aproximativ 1700 lei special si de aceea daca va intereseaza produsul va facem o recomandare putin mai jos pe care puteti sa o gasiti putin mai jos! Multumim!

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Hansa BHKW630500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice