REVIEW – MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-LN25VGB+MUZ-LN25VG – Un pret racoros pentru o vara minunata !

Salutare, prieteni! Este foarte important sa mentionez faptul ca Seria Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGB+MUZ-LN25VG “Invertor premium” – în 2017,  a fost prezentată pentru prima dată la expoziția climatică internațională “Climate World 2017” de către Mitsubishi Electric. Designul Brisk și cele mai înalte caracteristici tehnice subliniază calitatea de membru al seriei la cel mai înalt segment premium. Seria “invertor Premium” are un set bogat de funcții și capabilități care vor satisface nevoile celor mai exigenți utilizatori. Daca veti citi articolul de astazi veti descoperi cu adevarat un produs excelent care aduce un maxim de confort utilizatorilor sai!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Instalațiile de climatizare din seria “Premium Inverter” MNZ-LN, se caracterizează printr-o eficiență energetică ridicată, datorită utilizării unei noi generații de agenți frigorifici – R32, prietenoși si cu mediul. Noua serie de invertoare de la Mitsubishi Electric, precum și seria de lux, este echipată cu senzorul de mișcare “3D I-See” . Imagerul termic încorporat scanează întreaga zonă deservită de prezența oamenilor. Dacă nu există persoane in camera , sistemul intră automat într-un mod de economisire a energiei. În plus, tehnologia „3D I-See“ recunoaște prezenta unei persoane în cameră și reglează automat fluxul de aer: în modul de încălzire direcționează fluxul de aer încălzit pe persoană, iar în modul de răcire –  indeparteaza aerul rece din dreptul persoanelor pentru a evita situatiile neplacute de imbolnaviri.

Review Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGB+MUZ-LN25VG

Aerul circulant este supus unui sistem complex de purificare, supus deodorizării și acțiunii antibacteriene. Sistemul de filtrare al blocurilor MSZ-LN retin atat particulele fine de praf , cat si bacteriile dar si virusii.  Un rol deosebit în purificarea aerului îl joacă un filtru cu ioni de argint. Este o unitate care produce gazul ionizat (plasmă), care, formând un văl în aer, distruge bacteriile, inactivează virusii, si distruge alergenii. Acest sistem de filtrare cu plasmă se numește “Plasma Quad Plus” .

 

Instalațiile de climatizare din seria “Premium Inverter” au o interfață Wi-Fi încorporată, care vă permite să gestionați microclimatul în casă de la distanță. Folosind serverul cloud MELCloud, puteți schimba parametrii de lucru la distanță, în timp ce vă aflați departe de casă, și utilizați de asemenea aplicația mobilă în locul telecomenzii.

Pret Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGB+MUZ-LN25VG

Recomandarea noastra -> AICI!

In opinia mea  investind in aparatul de aer conditionat MITSUBISHI ELECTRIC MSY-LN25VGB / MUZ-LN25VG veti face o miscare foarte inteligenta, avand in vedere nivelul profesional foarte ridicat dar si design-ul modern si sofisticat.  Doresc sa mentionez si faptul ca,  clientii nostri confirma raportul calitate pret ca fiind unul extrem de avantajos! Pentru toate acestea va recomandam cu toata increderea aparatul de aer conditionat MITSUBISHI ELECTRIC MSY-LN25VGB / MUZ-LN25VG.

Pretul de azi 31.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGB+MUZ-LN25VG
Stele acordate
51star1star1star1star1star