REVIEW – Bosch WOT24457BY pret si pareri!

Bine v-am regasit, prieteni! Postarea de azi am sa o dedic  unui super produs ce ne incanta cu functii de ultima generatie. Mentionez ca am participat la testarea acestui produs, propus de Bosch pentru toti cei ce sunt interesati de o masina de spalat inteligenta, ce face lucrurile mult mai bine decat ar putea vreodata s-o faca ei. Asadar, va invit ca de obicei sa cititi randurile de mai jos astfel incat informatiile gasite sa va ajute in a face cele mai bune alegeri! Daca va sperie pretul putin mare va spun ca raportat la inalta performanta a dispozitivului este unul corect! Clientii nostrii ce folosesc deja acest model WOT24457BY de la Bosch confirma in mod repetat aceste lucruri.

Punctul forte cand vine vorba de tehnica inovativa as spune ca  este programarea pornirii pe 24 ore , datorita careia te poți bucura de mai multă flexibilitate. Poți pre-seta ora la care să pornească programul mașinii de spălat, si  in acest fel poți fi absolut sigur că mașina ta de spălat rufe va termina treaba exact atunci când dorești. Cu tehnologia ActiveWater – reglajul automat al încărcăturii recunoaște starea acesteia în trei etape și asigură utilizarea numai a cantității de electricitate și apă necesare încărcăturii necesare. Reglajul automat continuu al încărcăturii din aparatele cu funcție de gestionare a apei ActiveWater, obține rezultate chiar mai exacte. Functia Quick 15‘ îți permite să speli 2 kg de rufe nu foarte murdare într-un timp record de 15 minute – incluzând spălarea de bază, clătirea și centrifugarea. Aceasta functie iti da posibilitatea sa economisesti timp, energie si apa ceea ce mi se pare formidabil!

Review Bosch WOT24457BY

Vei descoperi de asemenea multe alte programe incredibile, dar dat fiind faptul ca nu va pot detalia fiecare in parte, am sa enumar doar cateva dintre acelea care sunt mai importante, cum ar fi: Cămăşi/Bluze, Sport, Rapid 15′, Rapid/Mix, AllergiePlus, Culori închise, MixEco, Lână / Mătase, Delicate 40°C si multe altele pe care le vei descoperi pe parcurs, iar fiecare lucru nou ce-l vei descoperi iti va aduce o bucurie in plus. Daca vorbim despre tehnologii, vei descoperi mai  multe decat te-ai putea astepta, dar voi enumera doar cateva cum ar fi: Consum de energie  foarte convenabil de doar 174 kWh per an, bazat pe 220 cicluri standard de spălare pentru program bumbac la 60°C şi 40°C la capacitate maximă şi parţială, precum şi consum de energie în mod oprit şi inactiv. Consumul real va depinde de modul de utilizare al maşinii.

Pret Bosch WOT24457BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Programele standard de spălare la care se referă informaţiile din etichetă şi fişa de produs sunt Bumbac Eco 60°C şi Bumbac Eco 40°C. Aceste programe sunt potrivite pentru spălarea ţesăturilor de bumbac cu grad normal de murdărie, ele fiind cele mai eficiente programe în termeni de consum combinat de energie şi apă. Cu aceasta combinaţie, temperatura reală poate varia faţă de programele specificate.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Bosch WOT24457BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice