REVIEW – Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

Pe piața aparatelor de aer condiționat, sunt foarte modele apărute anul acesta care oferă caracteristici foarte interesante și opțiuni de climatizare foarte avansate. În acest articol vreau să discutăm despre aparatul de aer condiționat cu inverter Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A, care vine dotat cu cele mai noi tehnologii și beneficiază de funcția turbo pentru obținerea temperaturii dorite mult mai repede.

Dotat cu tehnologia unui compresor cu inverter acest model va avea un consum de energie foarte mic și un zgomot foarte redus de funcționare. Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A are o capacitate Generală de 12.000 BTU, fiind potrivit pentru o încăpere cu un spațiu de 35 de metri pătrați. Pe lângă acest fapt de să menționez că eficiența energetică la răcire a fost clasata A++ și la încălzire eficiență a fost clasată A+. Sunt câteva condiții speciale în care aparatul de aer condiționat va funcționa eficient.

Review Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

Temperatura minimă de operare în funcția de răcire este de minus 15 grade. Dacă doriți să achiziționați acest produs verificați și

Aparatul de aer condiționat Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A are o capacitate de dezumidificare de 1,4 litri pe oră, și un nivel de zgomot produs de funcționarii de 29 de decibeli. Din dotarea aparatului sunt de trei tipuri și anume: Filtru anti alergeni, filtru antibacterian și filtru anti praf. Veti beneficia de un kit de instalare care este inclus în pachetul promoțional.

Pret Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A

Recomandarea noastra -> AICI!

Să discutăm acum și despre unitatea exterioară. Unitatea va produce un zgomot relativ de 60 db, și are o greutate de 31 kg. Aparatul poate fi controlat de la distanță prin wifi, și beneficiază de funcția de autodiagnoză pentru detectarea anumitor probleme, poate dezumidificarea aerului, și pe lângă funcțiile de încălzire și răcire are și funcția de purificare și ventilație simpla. Achiziționați acest produs la superoferta zilei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice