REVIEW – Masina de spalat rufe Sharp ES-GFD9104W3 – Capacitate 9 Kg, 1000 RPM, Control Touch LCD, Clasa A+++

Salut. In acest articol vom discuta despre un electrocasnic de nelipsit din casa ta. Masina de spalat rufe Sharp ES-GFD9104W3 poate sa iti faca viata mai usoara. Desi credem ca stim totul despre masini de spalat, acest model ne demonstreaza ca este loc de mai bine. 

Sharp ES-GFD9104W3

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Aceasta companie are experienta si istorie in domeniul masinilor de spalat. In anul 1957 Sharp, a inventat prima masina de spalat si prezentat-o in Japonia. Piata acestei tari a fost cucerita de acest produs. Acesta a fost inceputul, unui lung sir de succesuri realizate prin progres tehnologic.

Sistemul Double Jet asigura o spalare mult mai eficienta, petele dificile sunt eliminate mai usor si programele sunt mai scurte. Datorita acestui sistem consumul se reduce cu 50% iar consumul de apa este redus cu 15 %.

Pe langa panoul de comanda ultra-modern Sharp ES-GFD9104W3 dispune de un display Full Graphic care afiseaza toate informatiile esentiale intr-o forma usor de vizualizat. Controlul Touch iti asigura un control usor si facil al functiilor, adaugand un aer hi-tech masinii de spalat.

Review Sharp ES-GFD9104W3

Allergy Smart, este certificarea primita de la Fundatia Allergy UK, si astfel defineste eficienta impotriva a 7 tipuri de alergeni si 4 tipuri de bacterii. Alergeni cum ar fi, polenul, parul de pisica sau de caini, praful sau fungi sunt eliminate cu aceasta masina de spalat.

Aceasta masina ofera posibilitatea de a folosi cel mai rapid program de spalare existent. 12 minute. Atat este nevoie pentru un ciclu rapid de spalare pentru a oferi rezultate impecabile pentru rufele care nu sunt foarte murdare.

Sistemul Eco – Logic. Suporta incarcarea la jumatate a cuvei. Acest lucru inseamna ca masina de spalat isi va echilibra si reduce consumul de energie si de apa la jumatate. Masina detecteaza pe baza senzorilor daca este incarcata doar 50% din capacitate.

Spalam mai mult cu un consum redus de energie. Acest model este clasa A+++. Plus ca capacitatea de 9 Kg este suficienta pentru a goli un cos de rufe plin, si vei putea spala totul dintr-un singur ciclu.

Afisajul acestui model este digital, programele sunt usor de ales. Viteza de centrifugare este de 1000 RMP, iar eficienta de spalare este clasata A.

In privinta consumului de resurse acest model este economic si face parte din clasa de eficienta energetica A+++, folosind un program standard acest model consuma in jur de 12.320 litri apa / an.

Modelul acesta ofera programe de spalate variate. Ai tot ce iti trebuie pentru orice tip de haine si de tesaturi. Voi enumera cateva dintre cele mai importante programe:
Program extra-clatire
Program prespalare
Program bumbac
Program Jeans
Program lana
Program sintetice
Program usor de calcat
Program centrifugare intensiva
Program colorate
Program consum redus energie
Program matase/perdele
Program spalare manuala
Program Sport

Pret Sharp ES-GFD9104W3

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul dispune de un selector de centrifugare unde poti seta viteza de rotatie in timpul centrifugarii. Sistemul de detectare a spumei, elimina spuma in excess. Controlul intuitiv si comenzile sunt pe panoul frontal, iar afisajul LCD furnizeaza informatii despre programul de spalare in curs, timpul ramas si alte informatii esentiale.

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 84.5 x 59.7 x 58.2 cm.
Material tambur: Otel inoxidabil.
Volum tambur: 61 litri.
Nivelul zgomotolui la spalare este de 58 dB iar la centrifugare este de 78 dB.

Sper ca v-ati facut o idee completa despre acest model pentru a putea lua o decizie corecta.
Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 2.500 lei.

Pretul de azi 23.04.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Sharp ES-GFD9104W3
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice