REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY – Capacitate 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salutari. In acest articol prezentam un electrocasnic de nelipsit din orice casa. Masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY este tot ce ai nevoie cand vine vorba de curetenie si prospetimea hainelor.

Bosch WAT28660BY

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

Review Bosch WAT28660BY

Masina de spalat rufe vine cu un sistem inteligent de management al detergentului. Acest sistem dozeaza cantitatea potrivita detergent in functie de programul de spalare ales. Rezultatele vor fi absolut perfecte.

Tamburul este construit dupa cele mai noi standarde si va proteja tesatura pe termen lung.
Un alt aspect esential oferit de Bosch WAT28660BY este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Este atat de bun incat aveti 10 ani garantie pentru motor.

Tehnologia ActiveWater Plus este impartita in trei categorii de optimizare. Asigura reglajul consumului de apa, prin identificarea incarcaturii cu ajutorul senzorilor. Pentru un consum echilibrat de apa senzorul ajusteaza nivelul de consum al apei in functie de nivelul incarcaturii, si de cantitatea acesteia.

Rufele sunt inmuiate acum uniform datorita tamburului VarioSoft avand interiorul modelat sub forma picaturilor de apa. Inca un lucru minunat este sistemul i-DOS. Acest sistem ajuta la economisirea detergentului. Senzorii speciali identifica incarcatura de haine dar si tipul lor si ajusteaza detergentul lichid. Chiar si hainele cu pete greu de eliminat vor avea parte de un tratament specific care va scoate tesaturile curate si imaculate de fiecare data.

Caracteristici Bosch WAT28660BY

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM. Exista si o clasa care determina performanta centrifugarii, si acest model este clasat B iar calitatea spalarii este clasata A.

Programele sunt diverse si variate in functie de nevoile tale. Ai la dispozitie 15 programe de spalare. O parte din programe disponibile:
Program rapid (min)
Program prespalare
Program lenjerie
Program bumbac
Program lana
Program sintetice
Program colorate
Program consum redus energie
Program matase/perdele
Program delicate
Program spalare manuala
Program Sport

Modelul acesta dispune si de un sistem de siguranta impotriva copiilor. Sistemele automate bazate pe senzori pot sa detecteze spuma si sa o elimine. Se poate adauga rufe si in timpul programelor de spalare prin activarea programului, Oprire si Adaugare. Pe langa aceste Functii modelul suporta si Programare intarziata.

Dimensiunile masinei de spalat sunt de 84.8 x 59.8 x 59 cm.
Diametru hublou 32 cm.
Deschidere hublou1 65 grade.
Material tambur: Inox.
Volum tambur: 63 litri.

Nivelul zgomotolui la spalare este de 49 dB iar la centrifugare este de 75 dB.
Consum mediu anual de apa este de 11220 litri.

Pret Bosch WAT28660BY

Acest model ofera tehnologii moderne pentru spalarea hainelor in cele mai bune conditii. Pretul acestui model in alte magazine este de aproximativ 3.000 lei.

Pentru pretul zilei de astazi 22.04.2018 la eMAG click AICI   

Review produs
Numele produsului
Bosch WAT28660BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star