REVIEW – Masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY – Capacitate 9 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

Salutari. In acest articol prezentam un electrocasnic de nelipsit din orice casa. Masina de spalat rufe Bosch WAT28660BY este tot ce ai nevoie cand vine vorba de curetenie si prospetimea hainelor.

Bosch WAT28660BY

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Masina de spalat rufe vine cu un sistem inteligent de management al detergentului. Acest sistem dozeaza cantitatea potrivita detergent in functie de programul de spalare ales. Rezultatele vor fi absolut perfecte.

Tamburul este construit dupa cele mai noi standarde si va proteja tesatura pe termen lung.
Un alt aspect esential oferit de Bosch WAT28660BY este motorul cu tehnologie EcoSilence Drive™. Acest motor BLDC este un motor puternic, silentios si eficient energetic. Este atat de bun incat aveti 10 ani garantie pentru motor.

Review Bosch WAT28660BY

Tehnologia ActiveWater Plus este impartita in trei categorii de optimizare. Asigura reglajul consumului de apa, prin identificarea incarcaturii cu ajutorul senzorilor. Pentru un consum echilibrat de apa senzorul ajusteaza nivelul de consum al apei in functie de nivelul incarcaturii, si de cantitatea acesteia.

Pret Bosch WAT28660BY

Recomandarea noastra -> AICI!

Rufele sunt inmuiate acum uniform datorita tamburului VarioSoft avand interiorul modelat sub forma picaturilor de apa. Inca un lucru minunat este sistemul i-DOS. Acest sistem ajuta la economisirea detergentului. Senzorii speciali identifica incarcatura de haine dar si tipul lor si ajusteaza detergentul lichid. Chiar si hainele cu pete greu de eliminat vor avea parte de un tratament specific care va scoate tesaturile curate si imaculate de fiecare data.

Modelul acesta ofera un afisaj LCD cu informatii detaliate despre programele de spalare incluse.Capacitatea de incarcare al acestui model este de 9 kg si ofera o viteza de centrifugare de 1400 RPM. Exista si o clasa care determina performanta centrifugarii, si acest model este clasat B iar calitatea spalarii este clasata A.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Bosch WAT28660BY
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice