REVIEW – Star-Light ACM-18FOR raport si pret!

Cu siguranță ne dorim un aparat de aer condiționat foarte performant dar prețurile de pe piață ne descurajeza. Nu trebuie să ne descurajăm pentru că există mereu câte o soluție potrivită pentru fiecare. În acest articol vreau să discutăm despre un aparat de aer condiționat la un preț destul de accesibil. Este vorba despre aparatul Star-Light ACM-18FOR pe care îl veți descoperi în articolul care urmează.

Acest aparat vine prevăzut cu un invertor de curent alternativ care vă va ajuta să beneficiați de un consum redus de energie electrică și de o performanță sporită. Pe deasupra vom menționa că aparatul consumă puțin energie electrică fiind clasat A++. Având o capacitate Generală de 18.000 BTU, producătorul ne garantează acoperirea unei suprafețe de 35 de metri pătrați. Va putea climatizat suprafețe mari.

Review Star-Light ACM-18FOR

Aparatul vine cu filtre de praf și alergeni, care vor băga în locuința dumneavoastră numai aer proaspăt și curat. Vreau să discutăm puțin și despre unitatea internă. Arată foarte bine la prima vedere, având un aspect modern și o culoare albă. Cântărind 9,5 kg va fi ușor de montat cu kitul de instalare care vine inclus în acest pachet promoțional.

Pret Star-Light ACM-18FOR

Recomandarea noastra -> AICI!

Debitul de aer este de 840 de metri cubi pe oră în capacitate maximă. Probabil Vă gândiți că va produce zgomot foarte mult dar zgomotul măsurat a fost de minim 25 dB și maxim 47 decibeli.

Pot să spun despre Star-Light ACM-18FOR că va oferi funcțiile de bază de răcire încălzire și ventilație, și pe lângă acestea există un timer care vă ajutați să porniți aparatul În ce perioadă de timp doriți. Funcția Follow me care va optimiza temperatura în funcție de ambientul de lângă telecomandă, și funcția de auto restart în cazul unei căderi de energie electrică.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Star-Light ACM-18FOR
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice