REVIEW – Combina Beko RCNA365E20DZXP – Un pret excelent!

Salut! Daca sunteti in cautarea combinei frigorifice Beko RCNA365E20DZXP, atunci ati ajuns unde trebuie. In urmatoarele randuri, va voi prezenta parerea mea despre acest produs, pe care am avut ocazia sa-l testez, locul de unde il puteti cumpara la cel mai bun pret, dar si opiniile altor clienti.

Beko RCNA365E20DZXP

Trecem direct la subiect. Vorbim in primul rand despre design, deoarece primul contact cu un produs este cel vizual. Modelul vine in culoarea inoxului, aspect ce ii acorda un aer de eleganta. De altfel, vorbim despre un produs modern, deoarece pe usa acestuia regasim un display electronic si un dozator de apa.

Dozatorul este dispozitivul perfect pentru zilele calduroase, deoarece ne ofera instant un pahar de apa rece, racoritoare. De partea cealalta, display-ul electronic ne permite sa setam temperatura separat din cele doua compartimente, dar si modul de functionare, oferindu-ne in acelasi timp informatii extrem de utile.

Beko RCNA365E20DZXP este o combina frigorifica de mici dimensiuni, avand o capacitate neta de 306 litri si o inaltime de 185 cm, asadar este potrivita pentru o bucatarie clasica de apartament.

In interiorul racitorului, regasim trei rafturi de sticla securizata, dar si doua compartimente. Unul este destinat fructelor si legumelor, iar al doilea branzeturilor si mezelurilor. Pe usa, gasim 3 suporturi pentru borcane si sticle. Un aspect interesant este dat de faptul ca dozatorul de apa nu incurca designul interior, deoarece umplerea sa se face printr-un mic orificiu de pe raftul central.

Review Beko RCNA365E20DZXP

Pe langa functia Active Odour Filter, aceasta combina Beko foloseste si NeoFrost, tehnologie ce asigura conditii excelente de conservare a alimentelor, datorita faptului ca curentii de aer sunt ventilati uniform.

Congelatorul are un volum net de 97 litri, asadar unul suficient pentru o familie de 2/3 persoane. Acesta ne ofera un sertar special conceput pentru racirea rapida a carnii si pestelui. In timp ce testam produsul, am constat ca acesta nu produce un exces de gheata.

Pret Beko RCNA365E20DZXP

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe final, vreau sa va spun faptul ca Beko RCNA365E20DZXP este un electrocasnic economic, acesta folosind Clasa de consum A+, dar si extrem de silentios, zgomotul produs fiind aproape insesizabil.

 

Aceasta combina Beko este destinata celor care au nevoie de un electrocasnic de dimensiuni medii, dar care sa le ofere functii de ultima generatie. Ei bine, modelul poate fi cumparat la un pret de aproximativ 2500 RON, unul bun avand in vedere caracteristicile. 

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Beko RCNA365E20DZXP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice