REVIEW – Combina frigorifica Bosch KGV36UL30

Salutari. Combina frigorifica Bosch KGV36UL30 este tot ce iti trebuie pentru a putea pastra pe termen lung alimentele cat mai proaspete pe termen lung. In caz ca te-ai gandit ca frigiderul tau este deja prea mic pentru nevoile tale, poti trece la o tehnologie noua, si un spatiu de stocare de dimensiuni mari.

Dotata cu un sistem inteligent Low Frost si cu un consum energetic foarte redus, acest model exceleaza pe partea tehnica, si voi specifica in articol caracteristicile principale.

Bosch KGV36UL30

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Controlul electronic al temperaturilor este la vedere pe un panou situat pe usa. Foarte elegant, si intuitiv dispune de o tehnologie de reglare si control de inalta calitate care asigura o temperatura constanta indiferent de cate ori vei deschide usa.

Alimentele proaspa introduse in frigider for fi racite mai repede pentru sistemul va detecta imediat asta, si va acorda temperatura in functie de setari. Afisajul este digital LED.

Iluminarea interiorului se face cu ajutorul tehnologiei LED care utilizeaza mult mai putina energie electrica decat becurile traditionale pentru frigider. Iluminarea este uniforma si se permite o vizibilitate foarte buna si uniforma a alimentelor din frigider.

Review Bosch KGV36UL30

SuperFreezing este un sistem care asigura protectie pentru alimentele pre-congelate. Sistemul lui Bosch KGV36UL30 protejeaza alimentele congelate in cazul introducerii alimentelor cu temperatura mai mare decat cea a inghetului. Acestea vor fi inghetate mai repede.

CrisperBox este spatiul natural special conceput pentru legume si fructe. Se face reglajul umiditatii automat astfel incat legumele vor fi pastrate pe un termen mai lung in stare proaspata. Si tot vorbeam despre spatiu vom specifica unul dintre compartimente care are un spatiu mai mare de stocare denumit BigBox.

In interior spatiul de 309 litri volum net este suficient de mare care a fost repartizat in 215 litri volum net frigider si 94 litri volum net congelator. Interiorul este organizat foarte frumos, intr-un mod foarte eficient pe 4 rafturi de sticla. Pe usa lui Bosch KGV36UL30 regasim 3 sertare, printre care si un suport pentru oua si pentru sticle. Modelul acesta dispune de un compartiment pentru legume si fructe incapator si un congelator spatios organizat pe 3 compartimente.

Pret Bosch KGV36UL30

Recomandarea noastra -> AICI!

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 186 x 60 x 65 cm, usile au o deschidere standard spre dreapta si bineinteles sensul de deschidere se poate schimba foarte usor, usile fiind reversibile. Sistem de racire disponibil: Low Frost. Nivelul de zgomot al motorului este de 39 dB.

Suntem siguri ca acest produs poate satisface nevoile oricarui utilizator, folosind tehnologii inovative care vor pastra alimentele pe termen foarte lung. Noi am cautat acest produs la alte magazine si a fost gasit la un pret de aproximativ 2.500 lei.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Review produs
Numele produsului
Bosch KGV36UL30
Stele acordate
51star1star1star1star1star