Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1 – Advanced NoFrost, Clasa A+

Salutari. Bucataria este inima casei si ne-am gandit cum sa o faceti mai frumoasa si mai practica. In acest articol discutam despre combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IEXI1 care se va potrivi in bucataria ta si in mod sigur designul deosebit si culoarea atent aleasa va atrage multe priviri. Linia aceasta de electrocasnice de de la Sharp asigura o viata mai buna si mai sanatoasa tie si familiei tale.

Acest model asigura o accesibilitate mare, un interior usor de personalizat si usile reversibile. Deschiderea standard este spre dreapta insa sensul de deschidere poate fi ales pentru a oferi o posibilitate mai simpla de pozitionare in bucatarie. De asemenea usile se pot deschide pana la perete. Sunt de tip Space Saver Door si se permite deschiderea usilor fara a mai fi nevoie de spatiu suplimentar pentru pozitionarea produsului.

Review Sharp SJ-BA10-IEXI1

CrispZone asigura pastrarea legumelor si a fructelor in conditii de umiditate controlata in compartimentul special, astfel se poate pastra pe un termen mai lung prospetimea acestora. De asemenea sistemele de racire din interior sunt separate cu doua evaporatoare, astfel vei fi asigurat ca nu va exista nici un transfer de miros intre frigider si congelator.

Pastrarea pe termen lung al alimentelor se face cu ajutorul tehnologiei Gentle AirFlow. Temperatura redusa nu este un singur factor care asigura prospetimea pe termen lung, aerul nealterat trebuie pastrat curat. Acest model dispune de sisteme care improspateaza aerul din interior.

Sistemele de racire Advanced No Frost te vor asigura ca ai o viata fara griji. Se va impiedica formarea de gheata in interior si astfel Sharp SJ-BA10-IEXI1 este usor de intretinut. De asemenea conditiile sunt ideale pentru pastrarea pe termen lung al alimentelor, cu un consum mai mic de energie.

Se poate controla temperatura prin afisaj electronic extern LED. Tehnologia Sharp monitorizeaza temperaturile si le afiseaza permanent pe display astfel utilizatorul stie tot timpul conditiile din interior. Mai putem spune despre Sharp SJ-BA10-IEXI1 ca are culoarea Inoxului si o dimensiune de 186.3 x 59.5 x 65 cm. Consumul energetic anual este de 335 kwh/an fiind clasat in clasa energetica A+.

Pret Sharp SJ-BA10-IEXI1

Recomandarea noastra -> AICI!

Interiorul este organizat foarte eficient pe 3 rafturi din sticla si 3 suporturi pe usa. Sistemul AdaptLift asigura pozitionarea dupa bunul plac al sertarului pentru sticle de pe usa asigurand exact cat spatiu este nevoie in functie de continut. Congelatorul este si el repartizat pe 3 compartimente incapatoare.

Modelul acesta are un spatiu interior de 324 litri volum net dintre care 104 litri volum congelator si 230 litri pentru compartimentul frigider. Motorul are un compresor si un zgomot redus de 42 dB.

Am cautat pentru voi si am gasit acest produs la un pret de 2.000 lei.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sharp SJ-BA10-IEXI1
Stele acordate
51star1star1star1star1star