REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP – 344 l, Clasa A+ Si tehnologie NeoFrost

Salutari. In acest articol prezentam un produs frigorifica exceptional, si accesibil pentru toti. Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZXP este pregatita pentru tine si familia ta sa ofere tehnologie NeoFrost si eficienta energetica A+.

Beko RCNA400E21DZXP

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Fiinda iubim fructele si verdeturile proaspete, acest model este dotat cu compartimentul EverFresh+ care va reduce efectul de ofilire al verdeturilor. Toate verdeturile tale precum salata si ceapa verde se vor pastra in stare exceptionala. Acest compartiment poate fi reglat dupa preferinte, pentru ca umiditatea acum poate fi controlata foarte usor. Beko RCNA400E21DZXP produce de curentii de aer care asigura umiditatea optima si temperatura stabila precum a fost setata de utilizator.

Tehnologia NeoFrost vine in ajutorul nostru. Ea vine dotata cu doua sisteme de racire denumite Active Dual Cooling.
Tehnologia pastreaza alimentele pe termen foarte lung, si totodata situeaza aparatul frigorific intr-o clasa superioara de consum energetic A+. Cu ajutorul celor doua sisteme independente de racire situate in cele doua compartimente toate fructele si legumele se vor pastra mult mai proaspete pe un termen lung de timp si dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Review Beko RCNA400E21DZXP

Usa a fost prevazuta cu o garnitura antibacteriana pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor nocive pentru alimentele tale. Interiorul este mai igienic ca niciodata, pentru a nu se permite dezvoltarea bacteriilor in interior. Un nivel ridicat de igiena este asigurat cu un filtru activ din carbon care elimina mirosurile neplacute.

Afisajul Electronic LCD permite vizualizarea temperaturilor din frigider si congelator, de asemenea permite si setarea acestora, dsi modul de functionare dorit.

Volumul net total al acestui model este de 344 litri si este impartit in 247 litri frigider si 97 litri congelator.
In interior gasim 3 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pe usa si 3 compartimente congelator cu o performanta de congelare de 5 kg/24h.

Pret Beko RCNA400E21DZXP

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul este din inox si poarta aceasi culoare de inox care ne place atat de mult. Dimensiunea aparatului frigorific este de 201 x 59.5 x 65 cm, dispune de usi reversibile si este finisat cu culoarea argintie.
Beko RCNA400E21DZXP este clasat in clasa A+ si consuma 345 kwh / an si dispune de functia de ionizare IonGuard. Motorul produce un zgomot redus de 43 dB.

Iluminarea interioara se face cu tehnologie LED care produce o lumina uniforma si consuma foarte putina energie electrica.

Desi este un model potrivit pentru o familie medie, noi credem ca merita sa-l achizitionati la un pret corect. Pe piata actuala se poate gasi la un pret de 3.200 lei. 

Pretul de azi 19.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Beko RCNA400E21DZXP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Beko, Electrocasnice