REVIEW – Hitachi Performance RAK-35RPC-RAC-35WPC pret si opinii!

Salutare prieteni! In urmatoarea postare  imi doresc foarte mult sa va dezvalui un produs impresionant, ce in urma testarilor, pe mine m-a convins! Este un dispozitiv puternic, performant si dispune de toate caracteristicile, functiile si optiunile de care cred ca avem nevoie cu totii,  pentru asigurarea unui confort excelent atunci cand afara caldura dogoreste. Aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-35RPC-RAC-35WPC ,  indeplineste toate aceste conditii prin tehnologia care i-a fost adusa ultimului model! Producatorii s-au gandit de asemenea si la un pret exceptional ce in raport cu calitatile sale extraordinare vor face un pachet deosebit de atractiv!

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Vreau sa va spun ca Hitachi este unul dintre gigantii producatori de aparate electronice  din intreaga lume! Compania Japoneza este renumita pentru calitate,  dar si pentru sistemele lor de aer condiționat și pompe de căldură notabile. Gama Hitachi Summit oferă eficiență energetică prin compresoarele eficiente cu invertor Hitachi foloseste  sistemele eficiente energetic cu unitatea exterioară, utilizând sistemul de acționare cu invertor PAM Pioneered by Hitachi.

Review Hitachi Performance RAK-35RPC-RAC-35WPC

Gama Hitachi Performance oferă un nou design stilat, plat, pentru a  se potrivi interioarelor moderne. Cu unități interioare compacte, un filtru antibacterian și niveluri reduse de zgomot. Hitachi Performance RAK-35RPC-RAC-35WPC  este o unitate versatilă potrivită pentru multe aplicații diferite. Acesta distribuie aerul uniform cu un sistem inovator 3D astfel incat racirea se va face uniform. Multumita tehnologiei Inverter DC acesta se numara printre cele mai silentioase aparate, gratie compresorul rotativ care va functiona perfect si la un consum redus de energie electrica.

Sistemele de filtrare Nano Titanium se vor ocupa pentru a obtine o filtrare buna a aerului, prin eliminarea bacteriilor, alergenilor dar si a mucegaiului, asigurand astfel un mediu sanatos pentru intreaga familie. Mai mult decat atat aparatul de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB este incadrat intr-o clasa de eficienta excelenta A++ pe modul de racire si A+ la incalzire, asigurand astfel aparatului consumuri minime de energie electrica.

Pret Hitachi Performance RAK-35RPC-RAC-35WPC

Recomandarea noastra -> AICI!

Modul Sleep Timer este functia care se utilizeaza in special in timpul somnului deoarece aparatul va functiona pe mod silentios, dar in acelasi timp va regla temperatura in asa fel incat nu va depasi 2 grade C, pentru a va asigura un somn linistit si odihnitor.

Hitachi Performance RAK-35RPC-RAC-35WPC  vine cu o inovatie moderna si deosebit de eficienta, care va duce intotdeuna la rezultatele dorite, astfel incat si cei mai pretentiosi utilizatori sa fie incantati. Pentru ca un aparat de aer conditionat are rolul sa ne ofere confort maxim in special pe parcursul zilelor calduroase de vara, Hitachi asigura mai mult decat atat! Consumuri reduse, functionare silentioasa dar si un aspect deosebit de placut. De aceea va recomandam cu incredere acest dispozitiv si pentru raportul calitate/pret special la care este disponibil!

Pretul de azi 18.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Hitachi Performance RAK-35RPC-RAC-35WPC
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice