REVIEW – Artic AFD7201A – Super masina de spalat la un pret mic !

Daca cautati un produs de caltiate, cu un pret bun si cu recenzii pozitive, atunci l-ati gasit. Artic AFD7201A este ceea ce cautati. Pe mine m-a convins in timpul testelor, iar articolul urmator poate sa va convinga si pe voi!

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Cel mai mult mi-a placut silentiozitatea de care da dovada acest Artic AFD7201A in ciuda randamentul. Desii are o viteză de rotație de 1200 rot / min va asigura atât spălarea perfectă a hainelor, cât și păstrarea calității țesăturilor lor. Cu nivelurile de zgomot extrem de scăzute de 80 dB pentru centrifugă și 58dB pentru clătire, această unitate este extrem de practică pentru plasarea în spații deschise și este garantată să nu vă deranjeze zgomotul cu zgomotul neplăcut al muncii dvs.

Review Artic AFD7201A

Mi-a placut mult si amaglamul de functii pe care il are Artic AFD7201A. Incepand de la functia de sport – Producătorii mașinii de spălat, au avut grijă și de cei pentru care sportul este zilnic, hobby sau un mod de relaxare după o săptămână aglomerată. Datorită programului dvs. de spălare a îmbrăcămintei sport, acesta este curat impecabil fără a modifica calitatea țesăturii sale specifice. Functia de lână – Acest program este conceput special pentru spălarea hainelor din lână.

Mizeria este curățată în profunzime, iar hainele din țesături specifice de lână rămân calitative și moi ca în prima zi a achiziției. Si avem si Functia de culori întunecate Mulțumită programului inovator al lui Arctic, puteți acum să vă spălați în siguranță hainele negre și întunecate, fără să vă faceți griji că saturația culorii s-ar putea estompa.

Pret Artic AFD7201A

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs Artic AFD7201A are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 2000 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Artic AFD7201A 
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice