REVIEW – Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP – Capacitate 309 l, Clasa A+ Tehnologie NeoFrost

Salutari. Astazi discutam despre o combina frigorifica de foarte buna calitate de la Beko. Combina frigorifica Beko RCNA365E20ZXP vine clasata A+ si ofera tehnologie NeoFrost la un pret accesibil. Este o achizitie reusita daca ne uitam ce specificatii ofera acest produs.

Beko RCNA365E20ZXP

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Cel mai important aspect este tehnologia NeoFrost care se prezinta excelent si vine dotata cu doua sisteme de racire denumite Active Dual Cooling.
Tehnologia pastreaza alimentele pe termen foarte lung, si totodata situeaza aparatul frigorific intr-o clasa superioara de consum energetic A+.
Cu ajutorul celor doua sisteme independente de racire situate in cele doua compartimente toate fructele si legumele se vor pastra mult mai proaspete pe un termen lung de timp si dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Review Beko RCNA365E20ZXP

Compartimentul EverFresh+ va reduce efectul de ofilire al verdeturilor. Toate verdeturile tale precum salata si ceapa verde se vor pastra in stare exceptionala.
Acest compartiment poate fi reglat dupa preferinte, pentru ca umiditatea acum poate fi controlata foarte usor. Beko RCNA365E20ZXP produce de curentii de aer care asigura umiditatea optima si temperatura stabila precum a fost setata de utilizator.

Usa a fost prevazuta cu o garnitura antibacteriana pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor nocive pentru alimentele tale. Interiorul este mai igienic ca niciodata, pentru a nu se permite dezvoltarea bacteriilor in interior. Un nivel ridicat de igiena este asigurat cu un filtru activ din carbon care elimina mirosurile neplacute.

Pe usa acest model ofera un control digital si afisaj LCD pentru monitorizarea temperaturilor. Este un lucru ideal sa stii cate grade ai in frigider si in congelator in timp real. Seteaza temperatura dorita, si el isi va face treaba.

Pret Beko RCNA365E20ZXP

Recomandarea noastra -> AICI!

In interior gasim 2 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si 3 compartimente congelator cu o performanta de congelare de 5 kg/24h.

Volumul net total al acestui model este de 309 litri si este impartit in 212 litri frigider si 97 litri congelator.

Dimensiunea aparatului frigorific este de 185.3 x 59.5 x 65 cm, dispune de usi reversibile si este finisat cu culoarea argintie. Beko RCNA365E20ZXP este clasat in clasa A+ si consuma 331 kwh / an si dispune de functia de ionizare IonGuard.
Motorul produce un zgomot redus de 43 dB.
Modelul dispune in interior de iluminare LED care furnizeaza o lumina uniforma alimentelor tale si tu vei avea o vizibilitate foarte buna..

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Beko RCNA365E20ZXP
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Beko, Electrocasnice, Frigidere