REVIEW – Combina frigorifica LG GBB59PZJVB – Tehnologie Full No Frost

Salutari. Sunteti in cautarea unei combine frigorifice No Frost la pret accesibil? Solutia este combina frigorifica LG GBB59PZJVB care ofera tehnologia necesara pentru putea pastra alimentele pe un termen lung.

LG GBB59PZJVB

Veti descoperi lucruri cu adevarat minunate la acest model. Compresorul Inverter Linear asigura un mod de functionare foarte economic si mentine un control optim al temperaturilor, prelungind prospetimea alimentelor.

Fluxul de aer multiplu este directionat in tot frigiderul pentru a distribui uniform aerul in interior. Astfel se vor raci toate alimentele la fel, nu va mai exista nici cea mai mica diferenta de temperatura.

Review LG GBB59PZJVB

Nivelul corect de umiditate pentru alimente este acum controlat. Moist Balance Crisper™ elimina umiditatea excesiva din alimente si se evaporeaza pe grila. Rezultatul? Prospetime indelungata.

Sistemul Smart ThinQ. Acest sistem creeat de LG GBB59PZJVB are la baza tehnologia Smart Diagnosis™ care asigura un diagnostic corect al eventualelor probleme cu frigiderul si alimentele din interior. Acest sistem va oferi sfaturi si informatii actualizate despre aparatul frigorific.

Total No Frost. Intr-un cuvant este o tehnologie minunata! Acum te vei asigura de un confort deosebit. Sistemul asigura o buna circulatie a aerului, si umiditatea este eliminata astfel impiedicanduse formarea de gheata in congelator.
Sistemele No Frost sunt disponibile pentru frigider si congelator asigura dezghetarea automata fara nici un efort deosebit din partea utilizatorului. Dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Pret LG GBB59PZJVB

Recomandarea noastra -> AICI!

Desi nu credeti, la acest pret modelul ofera un volum net total de 318 litri. 225 litri sunt disponibili pentru frigider si pentru congelator sunt disponibili 93 litri.

Spatiul interior al lui LG GBB59PZJVB este organizat pe 3 rafturi din sticla securizata, 3 suporturi pe usa si 3 compartimente mari pentru congelator.

Modelul a fost dotat cu functie ECO, functie super-congelare si sistem de avertizare pentru usa deschisa.
Informatiile despre temperaturi sunt afisate pe displayul LED si setarea temperaturilor se face din panoul de control intuitiv.
Ultimele aspecte sunt legate de dimensiunile aparatului frigorific care sunt de 190 x 60.5 x 70.1 cm.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG GBB59PZJVB
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice