REVIEW – Samsung RB37J500MSA/EF – Un pret foarte racoros !

Produsul de azi l-am testat chiar in urma cu o zi. Am revenit ca de obicei cu un review in care mi-am prous sa va prezint toate detaliile despre el, dar si care este cel mai bun pret al pietei!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Despre Samsung RB37J500MSA/EF pot sa va spun ca este o combina frigorifica mare, incapatoare, ce consuma putin si raceste repede sticlele, dozele, tot. Frigiderul, la interior, are 3 rafturi mari, foarte mari si incapatoare pentru orice produs si oala, iar sub aceste rafturi sunt doua lazi foarte incapatoare, special destinate legumelor, fructelor si lucrurilor proaspete si usor perisabile.

Review Samsung RB37J500MSA/EF

Pe usa frigiderului Samsung RB37J500MSA/EF, in partea de sus, este un raft special pentru oua si alimente mici, cum ar fi pachete de unt. Sub acest raft sunt doua randuri de rafturi ce se pot muta mai jos, pentru a avea mai mult spatiu in partea de sus, daca doriti sa puneti sticle in ele. De asemenea, putin mai jos mai este inca un raft special facut sa fie mai mare, mai rezistent si cu mai mult loc in partea de sus, tocmai pentru a tine sticlele mari.

In congelator, Samsung RB37J500MSA/EF are foarte mult loc, loc care este impartit in 3 lazi. Lada de sus este putin mai mica fata de celelalte doua, dar sunt foarte incapatoare toate. Asa puteti foarte usor sa organizati bine congelatorul, sa sortati alimentele pe lazi, ca dupa ce ingheata sa nu scormoniti dupa ele in lada inghetata.

Pret Samsung RB37J500MSA/EF

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si concluzie e clar ca avem de a face cu un produs Samsung RB37J500MSA/EF foarte interesant la un pret foarte bun.Il gasiti in Romania la un pret de aproximativ 2400 lei. Am cautat pentru dvs si am gasit o oferta super pe care v -o prezentam putin mai jos. Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 22.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Samsung RB37J500MSA/EF
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice