REVIEW – Congelator Arctic ATC6648+ – Super pretul care ti se potriveste !

Astăzi vom vorbi despre un congelator cu dimensiuni reduse care vine la un preț foarte scăzut. Este vorba despre modelul Arctic ATC6648+ care se prezintă în culoarea albă și are o inaltime de 82 de cm. Va ocupa foarte puțin spațiu și este foarte compact, iar pe lângă acest lucru pot să spun că beneficiază de un design foarte atrăgător. Modelul prezintă caracteristici de baza pentru un consum redus de energie și cu un confort în utilizare.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot să vă spun despre acest congelator că poate suplini spațiul existent din frigiderul dumneavoastră, și puteți congela mai multe alimente. Dar încă faptul că modelul măsoară o înălțime de 81 de cm, o să spun că beneficiați și de un consum foarte redus de energie electrică fiind clasat A+, acesta va consuma doar 177 de kw pe an. Dacă sunteți interesați puteți să citiți mai multe detalii și dacă doriți să achiziționați verificat și

 

Congelatorul Arctic ATC6648+ are un volum total de 65 L și are o tehnologie de răcire statică. Modelul beneficiază de trei compartimente încăpătoare, și beneficiază și de funcție de super congelare. Această funcție este foarte utilă în cazul în care doriți să congelați foarte multe alimente proaspăt introduse în interior.

Review Arctic ATC6648+

O chestie foarte interesantă despre care vreau să vă vorbesc este legată de ușa acestuia, care este o ușă reversibilă. Ușa poate fi montată se deschide atât spre stânga cât și spre dreapta. Acest lucru este un beneficii pentru toți utilizatorii.

 

Pret Arctic ATC6648+

Recomandarea noastra -> AICI!

Congelatorul beneficiază de un compresor cu tehnologie modernă care va avea un zgomot foarte redus de funcționare. Modelul Arctic ATC6648+ poate extinde de spațiul frigiderului actual și își va găsi utilitatea în orice bucătărie. Dacă doriți să achiziționați acest produs puteți să o faceți cu încredere urmărind oferta disponibilă mai jos.

Pretul de azi 04.08.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic DFSA60A+
Stele acordate
41star1star1star1stargray
Categories: Electrocasnice