REVIEW – Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI

Prieteni, vreau să vă vorbesc despre un aparat de aer condiționat foarte interesant, cu caracteristici foarte performante care vine la un preț accesibil. Este vorba despre modelul Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI căreia doresc să îi fac un review complet asupra caracteristicilor sale tehnice, și să vă dezvălui Ask câteva lucruri legate de capacitatea de răcire și de încălzire ale aerului din interiorul locuinței.

Despre acest aparat o să spun următoarele lucruri: Arată foarte bine din punct de vedere al aspectului, unitatea interioară având o culoare albă, beneficiază de funcții extinse și în control facil cu ajutorul telecomenzii căruia puteți să programați toate funcțiile cu mare ușurință.

Acest aparat de aer condiționat beneficiază de următoarele funcții de climatizare: Răcire și încălzire, ventilație și dezumidificare. Pe partea de performanțe capacitatea generală a aparatului Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI este de 12.000 BTU. Există în dotare sa un filtru anti praf, care va îndepărta toate particulele nedorite.

Review Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI

Am o veste foarte bună în legătură cu acest model, este legată de kitul de instalare care vine incluse în pachetul promoțional. Tipul compresorului este tehnologia Inverter și vă permite folosirea aparatului la intensitate maximă cu un nivel minim de zgomot. Unitate internă va produce 51 de decibeli, iar ventilatorul beneficiază de 3 trepte de putere.

Pret Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI

Recomandarea noastra -> AICI!

Aparatul de aer condiționat Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI este un tip de aparat rezidențial care se poate monta pe perete și unitatea exterioară va fi ușor de montat în exterior datorită suportului special conceput. Unitatea exterioară va produce 59 decibeli zgomot, și cântărește 31 kg.

Pentru persoanele care doresc să achiziționeze acest model trebuie să știți că există și funcția de auto restart. Nu ratați acest model și achiziționați cu încredere.

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Hausgerate HRH-H12A4/FOR1DI
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice