REVIEW – Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 E, Capacitate racire 9000btu

Buna, prieteni! Aparatul de aer conditionat Trotec PAC 2600 S face parte din familia dispozitivelor mobile, si este recomandata de catre producatori in special in locuri unde instalarea unui aparat obisnuit de perete este imposibila, atat in case, apartamente cat si birouri. Acesta este usor manevrabil, si il puteti folosi in absolut orice incapere care necesita o racire rapida pentru a asigura in cel mai scurt timp confortul dorit. Dispozitivul a fost conceput cu functii inteligente, dintre cele mai actuale, cum ar fi modul de dezumidificare, racire eficienta, afisaj LCD si multe altele, ce le veti descoperi citind postarea de astazi. De asemenea veti avea surprinderea sa descoperiti si un pret convenabil in raport cu calitatile sale ireprosabile!

Trotec PAC 2600 E

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Aparatul de climatizare portabil Trotec PAC 2600 S se bucura de o capacitate de racire buna de 9000 BTU, ce poate fi utilizat in spatii cu o suprafata de 34 mp, sau chiar ceva mai mult, insa va trebui sa tineti cont ca, cu cat suprafata va creste randamentul aparatului va scadea. Acesta poate fi folosit atat pentru racire acentuata a spatiilor cat si doar pentru ventilatie. Pentru ca aerul sa poata fi distribuit ideal, directia jeturilor de aer poate fi reglata variabil in 2 trepte.

Review Trotec PAC 2600 E

Cum functioneaza acest aparat?  Aerul rece va intra in camera dvs. in timp ce aerul cald este descarcat in afara incaperii prin intermediul unui furtun flexibil. Aparatul de climatizare mobil Trotec PAC 2600S  usuca eficient  aerul in afara sistemului de racire pentru a obtine un grad de umiditate optim. Acest lucru este foarte important pentru sanatate, deoarece stim cu totii ca un grad ridicat de umiditate in incapere poate cauza imbolnaviri serioase atat pentru dvs. cat si pentru membrii familiei.

Pret Trotec PAC 2600 E

Recomandarea noastra -> AICI!

Daca nu aveti nevoie de un grad ridicat de racire aparatul de aer conditionat PAC 2600 S poate fi folosit si doar pentru a ventila aerul din interior. Intregul control al functiilor va fi coordonat prin intermediul panoului de control sau prin folosirea telecomenzii. Pentru a gasi temperatura dorita la intoarcerea acasa, PAC 2600 S a conceput  acest aparat cu posibilitatea de a programa atat pornirea automata  cat si oprirea dupa o ora presetata.

In concluzie, suntem de parere ca aparatul de climatizare, asigura o racire impecabila si foarte eficienta! Avantajul de a va bucura de un climat cat mai placut exact la momentul potrivit, la consumuri reduse de energie nu este de trecut cu vederea! Iar daca analizam raportul intre performantele aparatului si pretul acestuia vom constata ca este unul absolut corect! Am cautat si am gasit pentru dvs. o oferta irezistibila!

Pretul de azi 25.02.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Trotec PAC 2600 E
Stele acordate
51star1star1star1star1star