REVIEW – Combina frigorifica Arctic AK60320MT+, 295 l, Clasa A+, H 185.3, Argintiu

Dacă sunteți în căutarea unei combine frigorifice la un preț accesibil dar și cu suficient spațiu pentru a depozita multe produse, am decis să vă prezentăm combina frigorifică Arctic AK60320MT+, care vine cu un spațiu generos la interior și cu un consum redus de energie lucruri despre care vom discuta în acest review.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Lucrul cel mai important la o combină frigorifică este faptul că ofera un spațiu atât de mare și în consum redus de energie. Țin să vă menționez că acest produs este clasat A+ și vine cu un consum de energie de 267 de kw pe an. O să vă spun că totul a fost gândit cum trebuie, până și ușile a fost gândită să fie amplasate după bunul plac. Ușile sunt reversibile Deci sensul de deschidere nu contează prea mult astfel ai posibilitatea de a monta ușile în funcție de nevoile tale.
Că tot vorbim despre ușă să vă spun că este minunat faptul că combina frigorifică Arctic AK60320MT+ este dotată cu un sistem de avertizare sonoră în cazul în care ușa Nu a fost închisă corect astfel vei evita dezghețarea accidentală.

Review Arctic AK60320MT+

Interiorul a fost gândit să fie ușor de organizat după nevoile tale, și pot să vă spun că găsim în interior 3 rafturi din sticlă securizată, și 4 suporturi pe ușă printre care și un raft dedicat sticlelor voluminoase denumit și XXL Bottle. Congelatorul este și el de asemenea împărțit în 3 compartimente printre care și un compartiment cu funcția de înghețare rapidă. Trebuie să vă mai spun și despre compartimentul dedicat legumelor și fructelor care se numește Garden fresh. Acest compartiment oferă controlul umidității astfel legumele și fructele vor fi proaspete tot timpul ca și cum ar fi proaspăt culese din grădină.

Pret Arctic AK60320MT+

Recomandarea noastra -> AICI!

Ultimele detalii despre care vă voi povesti legate de nivelul de zgomot produs care este liber de 42 de cm, iar dimensiunea combine frigorifice este de 185.3 x 59.5 x 60 cm. Putem spune că avem în față un produs foarte accesibil și bine dotat.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Arctic AK60320MT+
Stele acordate
51star1star1star1star1star