REVIEW – AEG L7FBE48S – Raport pret/performante bun!

AEG L7FBE48S este numele masinii de spalat rufe pe care o voi prezenta in urmatoarele randuri. Vorbim despre un model foarte generos in ceea ce priveste capacitatea de spalare. In cuva sa pot intra pana la 8 kg de rufe, iar din acest motiv recomand produsul pentru o familie numeroasa.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Electrocasnicul impresioneaza chiar si la capitolul design. Cu toate ca el vine in culoarea principala alba, acesta detine si elemente cromate sau negre, avand astfel un aspect atat modern, cat si usor elegant. In partea de sus veti gasi sertarul pentru detergent, butonul principal pentru selectia programelor, butoane pentru functii, dar si un display generos care ofera detalii despre fiecare setare in parte sau modul de functionare.

Review AEG L7FBE48S

Cele 10 programe de spalare pe care AEG L7FBE48S le detine sunt suficiente pentru a spala orice tip de articol de imbracaminte, fie ca acesta este fabricat din lana, bumbac, sau materiale sintetice. Printre acestea veti gasi si un program rapid, care dureaza doar 20 minute, acesta fiind perfect pentru rufele ce nu prezinta un grad mare de murdarie.

Modelul a fost dotat si cu o serie de tehnologii si functii speciale, care va vor fi extrem de utile atunci cand veti utiliza dispozitivul. Iata care sunt ele: functie anti-sifonare, functia de programare intarziata, blocarea accesului pentru copii, eco TimeSave, sistem pentru detectarea spumei si nu numai!

Pret AEG L7FBE48S

Recomandarea noastra -> AICI!

Constructia acestei masini face ca nivelul de zgomot sa fie unul foarte mic, pentru ca vibratiile motorului vor fi reduse la minimum. In plus, clasa de consum A+++ face ca electrocasnicul sa fie in acelasi timp si unul economic!

AEG L7FBE48S poate intra cu usurinta in categoria masinilor de spalat premium, iar asta datorita calitatii sale, dar si a optiunilor pe care le detine. Pretul sau este unul redus in acest moment, fiind corect raportat la caracteristicile oferite.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
AEG L7FBE48S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice