REVIEW – Combina frigorifica Gorenje RK6192ER – Capacitate 319 litri, Clasa A++

Salutare. In acest articol vom discuta despre modelul de combina frigorifica, Gorenje RK6192ER care vine dotata cu tehnologie moderna si u culoare rosie vulcanica. Arata excelent!

Gorenje RK6192ER

Tehnologia FrostLess este ideala pentru un confort deosebit. Acest sistem asigura un consum redus de energie si pe langa faptul acesta putem spune ca dezghetarea manuala nu va mai fi necesara.

Review Gorenje RK6192ER

Acum prezentam sertarul CrispZone cu functia HumidityControl. Acest sertar are o capacitate mai mare acum pentru fructele si legumele tale. Dispune de controlul umiditatii, in mod sigur se prezinta excelent.

Acum puteti situa acest model langa alte electrocasnice deoarece functia Slotin, permite ca usile frigiderului sa se deschida in unghi drept.
De asemenea in interior putem specifica ca Gorenje RK6192ER are Rafturi SimpleSlide. Acestea au un mecanism foarte practic care permite miscarea rafturilor in sus si in jos si le puteti amplasa dupa preferinte si nevoi.

Pret Gorenje RK6192ER

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul are un volum net de 319 litri dintre care se regaseste 225 litri in frigider si 94 litri in congelator.
Mai putem spune despre Gorenje RK6192ER ca dispune de 4 rafturi la interior din sticla. Compartimentul de legume si fructe este si el prezent cu functia de control al umiditatii, iar congelatorul dispune de 2 compartimente incapatoare.

Culoarea aleasa pentru acest model este un rosu vulcanic, Arata elegant, usile au deschidere standard spre dreapta si pot fi inversate sensurile de deschidere, pentru ca usile sunt reversibile.

Consumul de energie anual al acestui model este moderat avand doar un consum de 231 kwh / an. Acest lucru il claseaza intr-o clasa de consum redus de energie A++.
Modelul are o dimensiune de 185 x 60 x 64 cm si produce un zgomot de 40 dB.
Tehnologia de iluminare interioara este realizata cu tehnologie LED care asigura o lumina uniforma in interior si un consum redus de energie.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Gorenje RK6192ER
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice, Gorenje