REVIEW – Frigider cu o usa Arctic ANFB276S+, 250 l, Clasa A+, Potrivit pentru spatiu redus!

Astăzi ne vom ocupa de un produs destul de interesant, pentru că oferă o calitate deosebită la un pret echilibrat. Frigiderul Arctic ANFB276S+ este un frigider cu o ușă care este potrivit pentru o familie mai mică oferind un volum la interior destul de generos și în spațiu care poate fi organizat la interior după bunul plac. Vă invit să descoperim împreună caracteristicile dar și prețul cel mai bun de unde poate fi achiziționat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Acest frigider este potrivit pentru oricine care dorește să își păstreze alimentele proaspete cât mai mult timp fără să ocupe prea mult spațiu din bucătărie pentru că la interior are un volum generos deși nu pare chiar așa mare din exterior. Credem noi că această alegere poate fi cea mai bună tinând cont și de prețul redus.

Review Arctic ANFB276S+

Pot să vă spun ca acest model oferă un consum redus de energie fiind clasat A+ acesta consumă doar 228 de kw pe an. Frigiderul Arctic ANFB276S+ are culoarea albă, mânerul este poziționat vertical, iar sensul de deschidere a lui și este spre dreapta. Dar pot să vă mai spun că ușa este reversibilă Deci se poate deschide și spre stânga pentru că poate fi montată după bunul plac. Acest lucru ar trebui să ne ajute să poziționăm frigiderul mult mai ușor.

Pret Arctic ANFB276S+

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta oferă un volum netu total de 250 l dintre care 221 sunt dedicați pentru frigider iar 29 pentru congelator. La interior găsim 3 rafturi din sticlă rezistentă, care suportă până la 25 de kg pe fiecare raft, și 5 suporturi pe ușă. Un suport dintre cele 5 este dedicat sticlelor voluminoase. Frigiderul mai este dotat cu un compartiment pentru legume și fructe. Un alt lucru care mi sa părut interesant este că are pe ușă o garnitură antibacteriană lucru care va împiedica microbilor să se dezvolte. Ultimele detalii despre care pot să vă mai spun sunt dimensiunile frigiderului 151 x 59.5 x 60 cm, și faptul că oferă o autonomie în cazul unei pene de curent de 20 de ore. Acest frigider este o alegere potrivită tinând cont de prețul la care poate fi achiziționat fiind un preț foarte mic dar depinde și de magazinul de unde este achiziționat.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Review produs
Numele produsului
Arctic ANFB276S+
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice