REVIEW – Vox WM 1060-T0G – Clatire si spalare de TOP

Articolul de azi va fi despre Vox WM 1060-T0G, produs pe care l-am testat chiar acum 5 ore. Cititi in continuare, pentru ca veti afla toate caracteristicile acestuia, locul de unde poate fi cumparat la oferta, dar si parerea clientilor.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va zic ca mașina de spălat Vox WM 1060-SYT este clasificată în clasa energetică A +++ . Are o capacitate de spălare de până la 6 kg . Când se rotește, atinge viteze de până la 1000 rpm . Oferă un număr mare de programe, dar aduce și o gamă largă de caracteristici suplimentare. Pentru o utilizare mai ușoară și mai practică, va exista o funcție de întârziere la pornire , cu care veți regla complet timpul de spălare la dorințele dumneavoastră. Mașina de spălat Vox are un încălzitor nichelat care previne acumularea de calcar și astfel prelungește durata de viață a mașinii de spălat.

Review Vox WM 1060-T0G


Mi-a placut faptul ca Mașina de spălat Vox are opțiunea de spălare rapidă și economică . Este conceput pentru haine care nu mai sunt potrivite pentru purtare, dar în același timp nu sunt foarte murdare. Programul rapid va spăla rufele în 15 minute la o temperatură de 30 ° C cu un consum minim de apă și energie. În cazul unei distribuții inegale a rufelor, sistemul de control al dezechilibrului va asigura o distribuție uniformă a greutății în tambur. De asemenea, reglează automat viteza de virare pentru a asigura o eficiență excelentă de spălare.

Pret Vox WM 1060-T0G

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs Vox WM 1060-T0G are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasi pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 2500 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Vox WM 1060-T0G
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice