REVIEW – Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX – Capacitate 339 litri, Clasa A+

Salutari. In acest articol prezentam o combina frigorifica care se poate achizitiona la un pret bun. Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX ofera 339 litri volum net, care este mai mult decat suficient pentru o familie medie. 

Whirlpool BLF 8121 OX

Tehnologia Al 6lea Simt cu Fresh Control este o tehnica noua dezvoltata de Whirlpool. Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi refrigerate intr-un mediu perfect, cu umiditate controlata in interior, lucru care asigura prospetime deosebita si pastreaza alimentele pe un termen mult mai lung.

Review Whirlpool BLF 8121 OX

Modelul acesta suporta functia de Racire Rapida. Functia aceasta este perfecta pentru a raci eficient alimentele proaspat introduse. Remperatura din interior se ajusteaza automat folosind senzorii care beneficiaza de Al 6-lea Simt. Vei obtine temperatura ideala cu un consum redus de energie electrica.

Pentru a atinge performanta perfecta, modelul Whirlpool BLF 8121 OX seteaza intr-un mod eficient parametrii de functionare pentru a reduce costurile si oferind temperatura ideala pentru alimentele tale.

Modelul ofera in interior lumina viitorului. Tehnologia LED asigura o lumina foarte puternica cu un consum foarte redus de energie, si emisii de caldura 0. Ai o vizibilitate mai buna la toate alimentele tale si vei gasi mai usor ce cauti.

Rafturile gliseaza si se scot cu usurinta avand posibilitatea de a creea spatiul necesar pentru alimente mai voluminoase. Vei obtine spatiul necesar pentru alimentele mai voluminoase cu un minim de efort.

Tratamentul anti-amprenta pentru inox a fost folosit pe acest model pentru a putea beneficia de un inox de super calitate, usor de intretinut si de curatat. In plus arata foarte bine, inoxul oferind o culoare argintie moderna care va infrumuseta orice bucatarie.

Pret Whirlpool BLF 8121 OX

Recomandarea noastra -> AICI!

Modelul acesta este generos ca spatiu si vine cu un volum total de 339 litri net. Compartimentul frigider are 228 litri volum si congelatorul are 111 litri volum.
In interiorul lui Whirlpool BLF 8121 OX spatiul a fost organizat astfel:
4 rafturi din sticla
3 suporturi pe usa
3 compartimente congelator
1 compartiment pentru legume si fructe cu control al umiditatii

Dimensiunile aparatului frigorific sunt de 188.5 x 59.5 x 65.5 cm, usile au o deschidere standard spre dreapta si de asemenea usile sunt reversibile.

luminarea interioara se face cu tehnologie Led care asigura iluminarea uniforma. Pe langa acest aspect specificam un consum foarte redus de energie de 309 kwh pe an, lucru care urca frigiderul intr-o clasa superioara de consum energetic A+.

Modelul acesta a fost dotat cu un motor care produce un zgomot foarte mic de 38 dB si are o autonomie in cazul unei caderi de curent de 24 ore.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool BLF 8121 OX
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice