REVIEW – Masina de spalat rufe Whirlpool AWOC 5104, 5 kg, 1000 RPM, Clasa A+, 60 cm, Alb

Produsul pe care il vom testa impreuna astazi este Whirlpool AWOC 5104. Aceasta masina de spalat rufe face parte din clasa A+, cea mai buna clasa energetica care te va ajuta sa economisesti foarte multa energie. Practic, acest gen de masina de spalat economiseste destula energie incat dupa cativa ani isi va recupera investitia. O masina de spalat este o investitie fara cusur deoarece in perioada moderna in care activam, avem nevoie de masinarii care sa ne economiseasca timp si bani.

Whirlpool AWOC 5104

Cu cele mai noi programe de spalare, Whirlpool AWOC 5104 reuseste sa dea rezultate rapide in doar 30 de minute cu un nivel de zgomot redus. In medie, consumul de energie este de doar 165 kWh asta in conditiile in care o folosesti cel putin de 2-3 ori pe saptamana.

Review Whirlpool AWOC 5104

Consumul mediu de apa anual ajunge pe la 8.000 de litri. Desi nu foloseste cea mai noua tehnologie al saselea simt, este una din masinile de spalat care au trecut cu brio testele noastre si ne-au demonstrat ca sunt utile si in cele mai grele situatii. Cel mai rapid program de spalare dureaza 30 de minute pentru rufele mai putin murdare.

Whirlpool AWOC 5104 este un model recomandat pentru tineri avand o capacitate de incarcare de doar 5 kg.  Hubloul are deschidere frontala  fiind un model standard de culoare alba. Panoul mecanic este situat in partea superioara a masinii de spalat langa cuva de incarcare a detergentilor. Este un selector centrifugare personalizat la care se adauga si o functie de siguranta pentru detectarea spumei in exces.

Pret Whirlpool AWOC 5104

Recomandarea noastra -> AICI!

Whirlpool AWOC 5104 are nu mai putin de 12 programe de spalare printre care se numara cele pentru rufe delicate, bumbac, sintetice, spalare manuala lana, mixt, etc. In concluzie, este o masina de spalat pentru o familie tanara care se afla la inceput de drum si are nevoie de un ajutor eficient si rapid in fiecare saptamana.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Whirlpool AWOC 5104
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice