Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W – 368 l, Clasa A+, Alb

Salutari. In acest articol discutam despre o combina frigorifica foarte apreciata de consumatori. Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F W este modelul potrivit pentru familia ta fiind dotata cu cele mai noi functii si tehnologii, asigura performante deosebite si un consum redus de energie. Este incapatoare avand un volum de 368 litri volum net, si de asemenea tehnologiile NoFrost si posibilitatile de personalizare a interiorului vor fi de luat in seama la acest model.
Acest model vine cu functii si tehnologii care iti vor simplifica viata.

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Sistemul de ventilatie asigura 70% umiditate pentru a pastra legumele si fructele la cele mai inalte standarde. Sistemul Full NoFrost asigura o functionare perfecta si nu permite formarea de gheata in interior. Acest lucru inseamna un plus de confort astfel incat tu vei uita de dezghetarea manuala pentru ca sistemul de dezghetare este disponibil si pentru congelator. Mai putem spune ca acest model dispune de Static Automatic Control care asigura controlarea automata a temperaturii, pastrand-o constanta in orice tip de utilizare. Senzorii plasati in interior asigura pastrarea temperaturii corecte si limiteaza formarea de gheata in interior.

Review Indesit LR9 S1Q F W

Freezer Boxes. reprezinta sertarele detasabile care asigura cu 38% mai mult spatiu de stocare pentru alimente voluminoase. Puteti de exemplu un tort supraetajat! Freezer Openspace ofera o capacitate sporita de depozitare a cutiilor mari datorita celor 2 compartimente care sunt foarte flexibile. Sunt perfecte pentru pachete mari care contin alimente impachetate.

Regasim pe Indesit LR9 S1Q F W si functia de Super-Congelare care asigura congelarea rapida pentru produsele din carne introduse in interior care au o temperatura pozitiva astfel se impiedica dezghetarea temporara a continutului din interior. Totul va fi sub control si temperatura va fi echilibrata.

Pret Indesit LR9 S1Q F W

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model are un spatiu generos de 368 litri total organizat pe 5 rafturi din sticla si pe usa mai gasim 3 suporturi. Pe acestea regasim si suportul pentru oua si pentru sticle. Despre congelator putem spune ca exceleaza cu 3 rafturi suprapuse care au o capacitate de stocare de 111 litri pentru congelator.

Este un produs foarte bun si este recomandat datorita functiilor multiple si utile, si datorita spatiului si datorita designului ergonomic si practic. Am cautat acest produs si a fost gasit la alte magazine la un pret de 2.000 lei.

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Indesit LR9 S1Q F W
Stele acordate
51star1star1star1star1star