REVIEW – Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A18FC Inverter, 18000 BTU

Buna, dragi prieteni! Incepem ziua cu un nou articol, si vom vorbi despre noul model de aparat de aer conditionat Vortex VAI – 18 FC, un dispozitiv puternic si eficient, si disponibil la un pret excelent  prin comparatie cu alte modele similar. Este de asemenea un aparat performant care ofera calitate ireprosabila pe termen lung consumatorilor dornici!  Cititi articolul cu atentie, astfel incat sa aveti toate informatiile necesare daca va intereseaza cu adevarat un aparat de climatizare fiabil si eficient! Aveti ocazia sa descoperiti aici si un raport calitate/pret convenabil, dar si unele pareri ale clientilor care au achizitionat deja acest produs!

Vortex VAI-A18FC

BLACK FRIDAY 2020 -> Vezi AICI !

Noua serie de aparate de aer condiționat  Vortex VAI – 18 FC, au o eficiență ridicată fiind incadrate in clasa de eficienta A ++ ceea ce confera aparatului consumuri reduse de energie.  Sursa mirosului neplăcut al aparatelor de  climatizare este cel mai adesea mucegaiul. În modul de răcire, mucegaiurile și bacteriile pot fi introduse pe schimbătorul de căldură atunci când aparatul este oprit.

Review Vortex VAI-A18FC

Ventilatorul intern va functiona inca trei minute, cu viteza mica inainte de oprire pentru  a usca interiorul evaporatorului si a preveni mucegaiul si mirosurile neplacute.  Climatizoarele Vortex sunt echipate de asemenea cu o memorie de repornire. În acest fel, chiar și după o întrerupere a alimentării sau când circuitul de climatizare se întrerupe, nu este necesar să resetați funcțiile.

Pret Vortex VAI-A18FC

Recomandarea noastra -> AICI!

După o întrerupere a alimentării cu energie electrică sau o întrerupere de lungă durată, dispozitivul repornește automat cu setările anterioare. Modificarea modului automat  ajuta unitatea de climatizare sa schimbe  automat modul de răcire / încălzire în funcție de temperatura setată.  Unitatea se bucura totodata de o telecomanda cu wireless infrarosu si afisaj digital care va arata in permanenta temperature setata.

Deoarece clientii nostri vin cu cele mai bune recenzii si claseaza dispozitivul printre cele  care dispun de un raport calitate/pret foarte bun, imi permit sa va recomand aparatul de aer conditionat Vortex VAI – 18 FC atat, datorita pretului deosebit de atractiv, cat si a tehnologiei moderne ce vine in completare,  astfel incat  ar putea fi solutia ideala pentru dvs.! Noi cautam mereu pe piata aparate care imbina perfect pretul cu performanta astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai rezonabile oferte!

Pretul de azi 03.12.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Vortex VAI-A18FC
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electrocasnice