REVIEW – Vision Touch A2201 – Super pret!

Vision Touch A2201 este un televizor ce poate fi achizitionat la un pret sub media pietei si care se bucura de o popularitate buna in randul celor care deja l-au achizitionat! Modelul vine in culoarea neagra, avand asadar un design modern ce ii permite sa se potriveasca fara problema in orice camera.

Totusi, eu recomand achizitionarea sa pentru incaperi de mici dimensiuni, deoarece dispozitivul dispune de un ecran LED ce nu depaseste 56 de centimetri in diagonala. Acesta va putea fi folosit si pe post de monitor, el venind impreuna cu un suport plat, ce asigura o stabilitate buna pentru situatia in care doriti plasarea sa pe o comoda sau un birou.

Review Vision Touch A2201

Rezolutia pe care Vision Touch A2201 o suporta este Full HD, de 1920 x 1080 pixeli. In plus, televizorul sta bine si la celelalte caracteristici de imagine, dupa cum urmeaza: contrast dinamic de 3000:1, timp de raspuns de 5 ms, luminozitate de 200 cd/mp, dar si un unghi de vizibilitate larg, de 178 grade.

In dotarea televizorului gasim si un sistem audio NICAM Stereo ce ofera o iesire RMS totala de 6 W. Sunetul este redat intr-un mod clar, el fiind ajutat si de o serie de caracteristici superioare.

Pret Vision Touch A2201

Recomandarea noastra -> AICI!

Chiar daca nu este un Smart TV, veti avea posibilitatea de a urmari continut media redat direct de pe un laptop, HDD extern, USB, telefon sau orice alt dispozitiv extern. Spun asta, deoarece modelul vine cu urmatorii conectori: Intrare PC D-sub 15 pini, Slot CI+, intrari USB, composite, component si Scart, port HDMI, dar si un minijack pentru casti de 3.5 mm.

Vision Touch A2201 este un televizor ieftin, el putand fi achizitionat la o suma de aproximativ 650 RON. Insa, eu am gasit o oferta chiar mai buna pentru produs, pe care o puteti vedea cu un simplu click pe link-ul de sub articol!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Vision Touch A2201
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare