Utok U39HD1 TV LED, 99 cm, HD – Un design frumos

Utok U39HD1 TV LED, 99 cm, HD

Salutari prieteni. Astazi discutam despre un televizor ingenios construit de Utok care arata foarte bine avand o diagonala de fix 99 cm si este potrivit pentru a putea fi situat direct intr-o camera nu foarte mare, unde puteti viziona programele linistit . Oriunde l-ati instala acest model arata uimitor si are o culoare deosebita.Noi va recomandam acest model non-smart in cazul in care nu va-ti dorit un mega televizor, acest model isi face treaba perfect.

capture

Mentionam ca modelul acesta Utok U39HD1 are o diagonala de 99 cm si arata foarte bine din punct de vedere a designului si promite sa fie un model elegant care arata bine avand rama din jurul ecranului foarte ingusta, si un suport elegant. Acest model poate fi folosit ca si monitor chiar daca are un timp de raspuns de 7 ms el se va descurca perfect, in conditii de vizionare filme si programe tv. Modelul acesta este HD si suporta rezolutii de 1366 x 768 pixeli asa ca imaginea va arata decent la o rezolutie HD.

Utok U39HD1 are un Contrast nativ de 5000:1 si o luminozitate de 250 cd/m² ceea ce inseamna ca poate fi pozitionat intr-o camera luminoasa. Timpul de raspuns al acestui model este de 7 ms si are un unghi de vizibilitate de 176 / 176 grade asa ca in orice pozitie ai sta la televizor se va vedea la fel de bine.

Pe partea de conectivitate acest model ofera un tuner digital DVB-C DVB-T DVB-T2 DVB-S DVB-S2 asta inseamna ca nu vei mai avea nevoie de decodorul extern si te vei putea bucura de programe intr-un mod foarte confortabil.
Acest model dispune de intrare PC (D-sub 15 pini) care asigura conexiunea la calculatorul personal de asemenea si portul USB cu standardul 2.0 asigura conectarea unui dispozitiv de stocare pentru accesarea continutului multimedia asa ca putem spune ca acest model suporta redarea de fisiere multimedia, filme muzica si poze.

Vom detalia ca Utok U39HD1 are 3 porturi HDMI care sunt absolut necesare pentru conectarea la surse externe de semnal cum ar fi laptopul personal sau un alt player extern. Mai gasim si un Slot pentru card PCMCIA si o intrare scart RGB. De asemenea acest model beneficiaza si de un slot Slot CI+.Si pentru ca ne apropiem de finalul articolului sspecificam ca acest model are o dimensiune de 888.7 x 216.3 x 558.3 mm cu tot cu stand si un consum de 75 W. Sunetul este Stereo si are o putere de 12 W. Iar greutatea sa de 8.50 Kg.

Putem spune ca este o achizitie potrivita pentru cineva care nu dispune de un buget prea mare. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 1.400 lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Utok