Toshiba 40L3863DG

In review-ul pregatit astazi vom analiza un produs foarte cautat .Aflati totul despre el si pretul special al zilei!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am vrut ca asta sa vorbim despre un produs ce-si merita pe deplin banii, Toshiba 40L3863DG. Dispune de un afisaj de 101,6 cm (40 ”), rezoluție: 1920 x 1080 pixeli, tip HD: Full HD, tehnologie de afișare: LED direct, formă de afișare: plat.

Review Toshiba 40L3863DG

Televizor inteligent. Luminozitate: 300 cd / m², Raport aspect: 16: 9. Format digital de semnal: DVB-C, DVB-S2, DVB-T2. Wi-Fi, LAN Ethernet. Greutate: 10,5 kg. Culoarea produsului: negru. O lume cu totul nouă de divertisment vă așteaptă pe televizorul dvs. cu ecran mare Toshiba și totul este la doar un clic distanță. Alegeți din gama uriașă de aplicații de muzică, video, TV și social media din Toshiba. Cu NetflixⓇ și YouTube ™, veți găsi o mulțime de conținut 4K. Și, cu Opera TV, puteți descoperi și mai multe varietăți de divertisment.Descoperiți imagini perfecte pe ecran cu un televizor Toshiba Full HD. Cu o rezoluție de ecran de 1080p, vă puteți bucura de claritate accentuată, precum și de detalii incredibile ale imaginii și vibrație a culorilor.

Mi-a placut faptul ca acest model dispune de un sistem audio ce suna foarte bine, nu este chiar cel mai bun, dar pe 95% dintre oameni ii vor multumii, oricum pana nu este la volum maxim nu se observa nici macar vreo mica diferenta, Experimentează tipul de audio pe care te-ai aștepta în mod normal să îl audi într-un cinematograf. Bucurați-vă de un dialog care sună autentic și auziți mai multe acțiuni pe ecran datorită Dolby Audio ™.

Pret Toshiba 40L3863DG

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest model este gasit pe piata din Romania la pretul aproximativ de 1400 lei, insa noi am gasit pentru dvs. o oferta mult mai avantajoasa, oferta de care speram sa va bucurati, spor la cumparaturi.

Pretul de azi 19.02.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Toshiba 40L3863DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice