REVIEW – Philips 58PUS7304/12 – Pret fantastic!

Philips 58PUS7304/12 se numeste produsul pe care il vom descoperi astazi, dragi prieteni! Va prezint toate detaliile despre el, ce parere au cei care deja il detin, dar si care este cel mai bun pret de pe piata. Sa incepem!

Televizor LED Smart Android Philips, 146cm, 58PUS7304/12, 4K Ultra HD

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Imi place foarte mult modul ambilight de la Philips unde  filmele și jocurile se simt mai imersiv. Muzica se aude ca si cum ai fi in centrul scenei. Și ecranul dvs. se va simți mai mare decât este. LED-urile inteligente din jurul marginilor televizorului produc culori de inalta calitate cat mai apropiate de realitate.  Obțineți o iluminare ambientală perfect reglată.

Review Philips 58PUS7304/12

Televizor LED Smart Android Philips, 146cm, 58PUS7304/12, 4K Ultra HD

Hai sa va spun parerea  despre Philips P5 Perfect Picture Engine ce oferă o imagine la fel de strălucitoare ca și conținutul pe care îl iubești. Detaliile sunt vizibile si au mai multă profunzime. Culorile sunt vii, în timp ce tonurile pielii arată natural. Contrastul este atât de bun încât vei simți fiecare detaliu. Și mișcarea este atât de lină încât nu vei pierde niciodată din vedere actiunea, oricât de rapidă ar fi ea.

Imi place foarte mult si   sistemul de operare Saphi care este unul foarte bun, intuitiv, usor de lucrat pe el si aveti o sumedenie  de aplicatii, printre cele  mai multe de pe piata.

Ce m-a surprins placut este constructia acestui model care este realizata intr-un mod solid iar materialele folosite sunt si ele de calitate premium.

Am remarcat faptul ca acum puteți utiliza vocea pentru a controla televizorul inteligent Philips prin dispozitive activate cu Alexa, cum ar fi Amazon Echo. Porniți televizorul, schimbați canalul, treceți la consola de jocuri și multe altele cu Alexa.

Inca un lucru bun este ca avem Micro Dimming Pro ce optimizează contrastul de pe televizorul dvs. pe baza condițiilor de iluminare din camera dvs. În combinație cu software-ul special care analizează imaginea în 6400 de zone diferite, vă puteți bucura de un contrast incredibil și de o calitate a imaginii pentru o experiență vizuală reală, atât în timpul zilei, cât și noaptea.

Pret Philips 58PUS7304/12

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs Philips 58PUS7304-12  foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 4000 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 58PUS7304/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice